![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
U benzínu je to na straně řidiče stejné, na druhé straně musím demontovat expanzní nádržku na chladící směs. Pořád jednodušší než vytahování světla.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
No nádržku jsem sundával až jsem chtěl více místa, když to nešlo ven. Dálkové bych po jejím sundání vyměnil bez vyjmutí světla, ale parkovačka je zastrčená více dolů a dovnitř a kablík mám krátký, takže za něj žárovku nevytáhnu. Ani zleva ani zprava tam pak není místo, abych chytil objímku parkovačky 2ma prsty a vytáhnul. Možná nějaké delší, zahnuté a špičaté kleště, ale ty nemám.alarm píše:Ozaj, načo ho chceš dať dole ak si dal dole nádržku? Tade to ide vymeniť....
nebuď tak chytrý kamaráde i na tebe jednou dojde:)mirpie píše:willy50: naprosto vážně, psát návod na výměnu žárovky je jako psát návod na výměnu kola a kdo neumí vyměnit kolo, at radeji na nic nesahá ani s návodem. To není urážka, každý umí něco.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |