Zdravím, v této sekci už se tuším řešilo odhlučnění podběhů a také nákupy krytu motoru z PL.
Mě by teď zajímalo, zda už někdo měnil ty plastové podběhy.
Minulý týden jsem kontroloval auto před 1050 km cestou. Včetně kol, zda nejsou v běhounu kamínky, hřebíky atd. - nechtěl jsem být nucen instalovat rezervu během cesty, na kterou bylo jen 10 hodin (denního světla).
Nesněžilo, ujeli jsme 1050 km, zastavím, kolo v rejdu a tak vidím, že v levém předním podběhu je před kolem, úplně v rohu u dolního okraje směrem k blatníku, prasklina. Asi 7 cm. Ten plast je tenoučký.
Měnil to už někdo? Zdá se, že životnost H je necelých 5 let (odcházející kabelové svazky, plasty atd.).
Nechci to vylepovat, ptám se, zda je lepší Hyu díl nebo PL díl. Kolik práce je s výměnou, pak cena tlumexu atd. - s tím už počítám.
Podběhy kol
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Podběhy kol
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
- Reklama
Re: Podběhy kol
Ja jsem dodaval 2 pary, koupene v Cechach, do 500,-.
Cenu montaze netusim. Taky to asi budu resit.
Cenu montaze netusim. Taky to asi budu resit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Re: Podběhy kol
Dva páry jako LP,PP,LZ,PZ do 500?
To je za pusu, mnohem víc bude stát montáž.
Proto se ptám ostatních, zda už to někdo měnil a za díl jakého výrobce.
Origo H jsou šlupičky a celkem by mě i zajímalo, zda je někomu v autorizáku měnili nebo zda řeknou, že sis to rozštípal sám kladivem
Když zkoušejí "kvalitu paliva" a "nutnost zahřívání motoru" na lidi, kterým motor škube...
To je za pusu, mnohem víc bude stát montáž.
Proto se ptám ostatních, zda už to někdo měnil a za díl jakého výrobce.
Origo H jsou šlupičky a celkem by mě i zajímalo, zda je někomu v autorizáku měnili nebo zda řeknou, že sis to rozštípal sám kladivem
Když zkoušejí "kvalitu paliva" a "nutnost zahřívání motoru" na lidi, kterým motor škube...
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010