Zkušenosti se stěrači
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Zkušenosti se stěrači
Začíná období dešťů tak by mě zajímalo, jak jste vybaveni na jízdu v dešti a jaké stěrače se vám osvědčily.
Po dvojím nákupu stěračů v hypermarketech, cena 2 stěračů vždy kolem 100,-Kč jsem si řekl už dost. Už nové stěrače noname značek pouze mažou vodu po skle a to je vše. Když poprvé mrzlo, setřel jsem, ostříkl nemrznoucí směsí a ejhle, po rozjezdu jsem neviděl ani na metr. Nerad bych někde někoho sejmul nebo se někde zabil, tak jsem zkusil koupit stěrače BOSCH za cca 300Kč a zatím stírají pěkně. Snad i chvíli vydrží.
Koukal jsem i na ty nový modely BOSCH, ale to je pálka, 500Kč 1 ramínko
Po dvojím nákupu stěračů v hypermarketech, cena 2 stěračů vždy kolem 100,-Kč jsem si řekl už dost. Už nové stěrače noname značek pouze mažou vodu po skle a to je vše. Když poprvé mrzlo, setřel jsem, ostříkl nemrznoucí směsí a ejhle, po rozjezdu jsem neviděl ani na metr. Nerad bych někde někoho sejmul nebo se někde zabil, tak jsem zkusil koupit stěrače BOSCH za cca 300Kč a zatím stírají pěkně. Snad i chvíli vydrží.
Koukal jsem i na ty nový modely BOSCH, ale to je pálka, 500Kč 1 ramínko
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Reklama
Po zkušenostech se stěračema z Baumaxu nebo co to bylo za svatostánek už ani nevim (jednou sem tam kupoval sadu vidiových vrtáků a osvědčili se stejně), si rači připlatim za značkový nebo jednoduše je koupim u prodejce vozu daný značky. Ty levný sice stírali, ale jenom chvilku a když bylo venku teplo. Když začalo mrznout, začaly matlat sklo a navíc při vracení strašně drnčely o sklo, jak ta guma byla tvrdá a stavěla se místo aby lehla a setřela. Tož tak
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Já používám stěrače od Valea cena baj očko 275kč s pomocí silikonové leštěnky abych je nemusel tak často měnit!!
Má to výhodu tu,že voda okamžitě steče a při setření je krásně vidět a když leštěnka přestane fungovat,tak stěrače lehce drhnou a to je moje znamení,kdy chce čelní sklo znovu přeleštit!!
P.s Nesnáším ,když to stírá a necháto šmouhy,to když vidím,tak mi je vždyky z toho špatně!!! Co patří aktivní ochraně řidiče?? Airbag,Abs atd?? Hovno přeci dobrý výhled!!!
Má to výhodu tu,že voda okamžitě steče a při setření je krásně vidět a když leštěnka přestane fungovat,tak stěrače lehce drhnou a to je moje znamení,kdy chce čelní sklo znovu přeleštit!!
P.s Nesnáším ,když to stírá a necháto šmouhy,to když vidím,tak mi je vždyky z toho špatně!!! Co patří aktivní ochraně řidiče?? Airbag,Abs atd?? Hovno přeci dobrý výhled!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem šel hledat do svého auta výbavu-airbag-mám,abs-mám,atd-mám H..VNO-- NEMÁM.Hmmm,asi tam dávali dříve větší výbavu nebo je druhá možnost,že jsi tento prvek výbavy přinesl v kalhotách,Ivane. Hlavně,když ti to H..no zlepšuje výhled (to jsem fakt nevěděl ).ivan píše: Co patří aktivní ochraně řidiče?? Airbag,Abs atd?? Hovno přeci dobrý výhled!!!
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
který mi tam budou pasovat? 450 nebo 510mm?ivan píše:Já používám stěrače od Valea cena baj očko 275kč s pomocí silikonové leštěnky abych je nemusel tak často měnit!!
http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=70912806
musim je taky koupit protože šmouhatý sklo je to na pikačů
Hnuydai Accent 1.3 62kW r.95
Jinak rozhodně původní stěrače (přesněji stírací gumy) zahodit velkým obloukem (alespoň toto platí u modelu Accent 2005). Koupil jsem komplet stírátka Bosch a není problém, žádné "hrkání" gum při pohybu vpravo, dokonale stírají. Originál gumy jsou příliš tvrdé.
Karel
Karel
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já koupil dvě kompletní ramínka za 39,-Kč(to je cena za obě )v rozměru 51cm na druhé auto co mám a stírají stejně dobře jako origo H. nebo jiná:shock: Asi dobrá koupě,jak tak čtu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Kupujem tiez gumicky, sada stoji cca 70 Sk a som spokojny...
Pre tych, ktori sa stazuju ze v zime streknu na sklo kvapalinu a nevidia nic :
o nie je vada stieracov, ale lacnej kvapaliny, vacsinou znack hypermarket...
Pridavaju tam vonavky a lacne farbivo, ktore ked vonku mrzne, vytvori bledy film na okkne... A tam uz stierace nepomozu.
Kupujte -40°C, je sice dost draha, ale ide o pohodlie a bezpecnost
Pre tych, ktori sa stazuju ze v zime streknu na sklo kvapalinu a nevidia nic :
o nie je vada stieracov, ale lacnej kvapaliny, vacsinou znack hypermarket...
Pridavaju tam vonavky a lacne farbivo, ktore ked vonku mrzne, vytvori bledy film na okkne... A tam uz stierace nepomozu.
Kupujte -40°C, je sice dost draha, ale ide o pohodlie a bezpecnost
Getz 1.4 2006