tak problem odstraneny po nakopirovani adresara som vypol TC potom som sa prepol do Systemu kde som spravil factory reset nastavil default jazyk english vypol (audio - navi - bluetooth system) cez pover vytiahol poistku zasunul spat spustil (audio - navi - bluetooth system) prepol rezim na navigaciu zadal navigovanie napriklad domov ked sa vsetko pekne spustilo prepol som sa na system a nastavil jazyk slovencinu a otestoval navigaciu a vsetko fungovalorobertbulko píše:pingu31576> vidim, ze sa celkom rozumies. Co keby si popri tom badani skusil najst miesto, kde by sa dal zmenit parameter svietivosti displeja. Normalne su v nastaveniach 3 moznosi, ale ani ta najspodnejsia moznost neurobi decentne podsvietenie na noc. Bolo by super najst to miesto a potom zmenit.
pocas prepinania a startovania som sledoval subory ktore si navi a audio system vytvaral a mazal
mam ich vypisane neviem ci to niekomu pomoze ale ja si ich odzalohujem lebo v nich mam tel. zoznam bluetooth zariadenia cize moje telefony sparovane , nastavene radio stanice a pod...
robertbulko : odkopiroval som si cast suborov z auta zajtra dokopirujem ostatne a pozriem ti to nastavenie jasu
predpokladam ze chces ak mas nastavenu noc na navigacii a jas na dispeji mas min tak ti obrazovka ziari a chces stiahnut este jas o nieco menej .. ?