Vykon po nastartovani a zaradeni prevodoveho stupna c. 2.
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Vykon po nastartovani a zaradeni prevodoveho stupna c. 2
Ubujina
Chlape, spočiatku som tomu nedával veľkú nádej, ale musím ti zagratulovať. Kúpil som presne rovnaké aditívum ako máš v príspevku. Do takmer prázdnej nádrže som nalial 2,5 odmerky a dotankol cca. 10 l benzínu.Po prvých 2 - 3 naštartovaniach sa nič nezmenilo, ale teraz po asi 2 týždňoch a cca. 10. štartovaniach studený motor konečne reaguje na zošliapnutie plynového pedálu. Bez problémov sa rozbehnem do mierneho stúpania, výjazd z parkoviska je už bezpečný
Chlape, spočiatku som tomu nedával veľkú nádej, ale musím ti zagratulovať. Kúpil som presne rovnaké aditívum ako máš v príspevku. Do takmer prázdnej nádrže som nalial 2,5 odmerky a dotankol cca. 10 l benzínu.Po prvých 2 - 3 naštartovaniach sa nič nezmenilo, ale teraz po asi 2 týždňoch a cca. 10. štartovaniach studený motor konečne reaguje na zošliapnutie plynového pedálu. Bez problémov sa rozbehnem do mierneho stúpania, výjazd z parkoviska je už bezpečný
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
- Reklama
No ale potom je to blbým palivem z kterého se něco ucpává a to aditivum to rozpouští.....
Začal bych tankovat jinde.
Začal bych tankovat jinde.
soban
Keďže jazdím na LPG benzín veľmi netankujem, cca. 5 l každých 2000 km, vždy na inej pumpe.
Keďže jazdím na LPG benzín veľmi netankujem, cca. 5 l každých 2000 km, vždy na inej pumpe.
No tak zda se tam neusazují ty sračky z té řepy co přidávají u nás do benzínu - ekologisty zastřelit.
Je to dosť možné, neviem aký je na Slovensku podiel biozložiek v palive. Neblázni ja som tiež eko, pri prvej možnosti vymením ropáka za elektromobil alebo vodík
čéče v benzínu sračky z řepy nenajdeš, jo šlupky z brambor, to jo, ale řepa ne esoban píše:No tak zda se tam neusazují ty sračky z té řepy co přidávají u nás do benzínu - ekologisty zastřelit.
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
A na tom jsi byl kde? V naftě povině a v benzínu taky....viz zákony.
Proč myslíš že se pěstuje tolik řepky
Jinak nemám nic proti ekologii, ale musí být rozumná - proč se nedělají auta na plyn třeba? Proč si to musí každý upravovat? Proč není plynový motor a hlavní nádrž na plyn a malá třeba na 5 l benzínu kdyby došel plyn?
Proč hybridy stojí majlant, přitom odborníci vám řeknou že když se budou dělat tak jak nové auta na benzín budou stejně drahá?
Proč protože je to naftařská lobi a nikdo mi to nevymluví.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/eu ... l-ne-dost/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/bi ... u-tvrdila/
Proč myslíš že se pěstuje tolik řepky
Jinak nemám nic proti ekologii, ale musí být rozumná - proč se nedělají auta na plyn třeba? Proč si to musí každý upravovat? Proč není plynový motor a hlavní nádrž na plyn a malá třeba na 5 l benzínu kdyby došel plyn?
Proč hybridy stojí majlant, přitom odborníci vám řeknou že když se budou dělat tak jak nové auta na benzín budou stejně drahá?
Proč protože je to naftařská lobi a nikdo mi to nevymluví.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/eu ... l-ne-dost/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/bi ... u-tvrdila/
Ako píšeš spoločnostiam ide v prvom rade o zisk, o nejakej ekológii nemá zmysel hovoriť, to by sme už jazdili na iných autách. S hybridmi to po cenovej stránke nie je taká tragédia, stoja rovnako ako dieslové verzie v rovnakej výbave, ale aj ten hybrid je len taký medzistupeň
Teď jsem se díval na autosalon, nějaká tesla za necelé 3 000 000 líbilo se mi to dojezd 500km na nabití u rychlonabíječky nabyté za hodinku u nějaké pomalé 22h. 100km/h za necelých 5s jo je to elektromotor.
Já ho chciiiiiiiiiiiiiiiiii.........
Já ho chciiiiiiiiiiiiiiiiii.........
Jedna jezdí v Rožnově. Slož 2 mega zálohu a do půl roku si pro ni můžeš zajet do Holandska.
Kdo mě dá 2 mega......nejsem poslanec jsem zbídou vydoloval na i20.
Za pár let to možná bude další česká značka. http://www.hybrid.cz/postavi-tesla-motors-zavod-v-cesku
Jako správný vlastenec to určitě dáš.
Jako správný vlastenec to určitě dáš.
Mam 1.6 cvvt v i30...a dela mi to taky ptal jsem se ba to v servisu... u 1.4 prehravali sw a pomohlo to. ... u 1.6 pry nový sw co to resi zatim nemaji... tak nwvim....
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
za bramborama si stojím a sračky z řepky v benzínu nenajdeš
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Ja mam ten isty problem na aute: vw polo 1,4 MPI r.v2010, od zaciatku kupi noveho auta mi to robilo v tedy som tankoval najlacnejsi benzin. A ani v servise nevedeli rady v ramci zaruky. A este to doteraz robi a ani vymena noveho paliv. filtera nepomohola. este vyskusam updatnut SW v RJ .