zdravim panove, tak som sa zase vratil k staremu dobremu coupe 1.gen tento raz len 1.6 85KW len prvy problem nastal ked auto zacalo na volnobeh pri zohriatom motore skapinat a neslo nastartovat pokym nevychladne a teraz sa este pridalo akoby vynechavanie valcou v otackach. podla rad na tomto fore som uz vymenil cidlo na vacke,cidlo na kluke,cidlo teploty a vsetko bez zmeny... sviecky su vymene
Dakujem za rady a napady Miso
napadlo ma este ze mam deravy vyfuk dole pod katom moze to byt tym??? alebo palivovy popr. vzduchovy filter???
trhani motorem
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
-
Re: trhani motorem
Chalani nemate nikto ziadny napad?
K prvnimu problemu, zkontroluj hladinu chladici kapaliny, to byl muj problem...a k druhemu, promer jestli mas oka kabely.
Hyundai Coupe 2.0 16V - LPG
Skoda Felicia 1.3i - ex
Skoda Felicia 1.3i - ex
-
Kvapaliny je tam dost tu som kontroloval ako prvu. A kable dnes premeram aj ked som ich meral ked som menil sviecky a boli ok,cca pred dvoma mesiacmi. Sviecky som daval klasiku NGK.
-
Kable zmerane a vsetky su v poriadku od 1,5Kohm do 3Kohm. Nejaky dalsi napad?
Tak jeste me napadlo ze kdyz je oka kapalina tak termostat by mohl bejt nemocnej, jestli uz neni KO.Tak pokud jsou OKa kabely, svicky a davaj jiskru jeslti si na to koukal tka tudy asi cesta nepovede.:/
Hyundai Coupe 2.0 16V - LPG
Skoda Felicia 1.3i - ex
Skoda Felicia 1.3i - ex