Detailing na tobe zanechava pekny nasledky89majlo96 píše: laufas : na kapote uz mam peknu paseku od kamienkov, z dialky sice neviditelne ale ja to tam kur.a vidim
A predny naraznik je na tom tak ze na jar pojde do laku.
Poskodenia laku od kamienkov
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Poskodenia laku od kamienkov
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
- Radim Brožek
- **
Na kolik by vyšla např. karbonování fólie? Nebo nějaká silnější obyčejná? Nebylo by to na zimu lepší s tím, že se pak sloupne a vyhodí?
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Nasi mistni hosi to resili tvrdou silnou pruhlednou folii, jeste kdyz kamarad delal v reklamce, ja jsem ji mel pres tri roky na hrane kufru a prezila leccos.
Na tmavem laku bylo ale po dvou letech videt, ze dost zloutne a nevypadalo to dobre.
Na tmavem laku bylo ale po dvou letech videt, ze dost zloutne a nevypadalo to dobre.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
poradi niekto , kde kupit opravnu tužku na lak - farba creamy white? dikes
Hyundai I30 , 1,4 MPI Family - 73 kW, Creamy White 2013
Všude na internetu nebo u prodejce... Ale otázkou je na co to chceš použít. Moc to nepomáhá.fevlad píše:poradi niekto , kde kupit opravnu tužku na lak - farba creamy white? dikes
mam taku malu bodku 0,5mm na kapote, hladm na nete ale tu farbu som zatial nenašiel....dikbony píše:Všude na internetu nebo u prodejce... Ale otázkou je na co to chceš použít. Moc to nepomáhá.fevlad píše:poradi niekto , kde kupit opravnu tužku na lak - farba creamy white? dikes
Ta se micha, nehleda se jako hotovy produkt urceny ke koupi.
A je to produkt urceny presne na to, co potrebujes, takze POMAHA.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
vieš poradit nejaky link , kde by sa to dalo objednat?Hardcam píše:Ta se micha, nehleda se jako hotovy produkt urceny ke koupi.
dikes
Proc proste nezajdes tam, kde michaji laky nebo do drogerie, kde prodavaji laky (vetsinou umi i michat, tam chodim ja a vyjde to od 110-130 podle druhu)? Vypnout na den internet, tak se tenhle svet po**re, protoze lidi uz si pres net objednavaji i rohliky v Tescu...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Napr. tufevlad píše:poradi niekto , kde kupit opravnu tužku na lak - farba creamy white? dikes
http://www.ebay.com/itm/touch-up-scratc ... c7&vxp=mtr
aktuálne - Ford Focus III Turnier, 2,0 TDCi, 103kW, strieborná, Titanium
:hyu: i30 1.4CVVT, Indigo Blue, Classic plus - predané
:hyu: i30 1.4CVVT, Indigo Blue, Classic plus - predané
Rád bych přidal svůj tip do diskuse:
V Hyundai servisu jsem na základě vin vozu dostal přímo pro mojí barvu sadu, která vypadá nějak takhle:
http://hyundai-ix20.sgpetch.co.uk/pages ... d/id=10464
stála 192Kč bez DPH.
Jde o barvu a krycí bezbarvý lak. Nanáší se podobně jako lak na nehty pomocí štětce ve víčku. Je to spíš na hlubší škrábance a odřeniny od kamínků. Nejdřív to máznu jednou nebo 2x tou barvou a pak krycím lakem. Bohužel ale místo dokonale neskryje a pod různými úhly se dá na korekci snadno přijít. Jde hlavně o trpělivost, pečlivě ty vrstvy nanést a spojit s nepoškozeným lakem. Aplikací předcházím hlavně korozi.
Zajímalo by mě, jestli s tím máte ještě někdo další zkušenosti, a jak dobře se vám daří různá poškození maskovat.
V Hyundai servisu jsem na základě vin vozu dostal přímo pro mojí barvu sadu, která vypadá nějak takhle:
http://hyundai-ix20.sgpetch.co.uk/pages ... d/id=10464
stála 192Kč bez DPH.
Jde o barvu a krycí bezbarvý lak. Nanáší se podobně jako lak na nehty pomocí štětce ve víčku. Je to spíš na hlubší škrábance a odřeniny od kamínků. Nejdřív to máznu jednou nebo 2x tou barvou a pak krycím lakem. Bohužel ale místo dokonale neskryje a pod různými úhly se dá na korekci snadno přijít. Jde hlavně o trpělivost, pečlivě ty vrstvy nanést a spojit s nepoškozeným lakem. Aplikací předcházím hlavně korozi.
Zajímalo by mě, jestli s tím máte ještě někdo další zkušenosti, a jak dobře se vám daří různá poškození maskovat.
Hyundai tuzky dela uz dlouha leta v tomto baleni, ale kdo se tu o ni zminoval, tak zpravidla negativne - jiny odstin.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Jo, treba ja. Kombinace gramlavych rukou a spatnyho hyundai produktu nam vytvorila poznavaci znameni nasi i30 Uz jsem si na to zvykl, ale ten tmavsi flek mi tehdy nadelal hodne vrasek
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas, krásne si to napísal
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
A já jsem pouze koupil barvu v drogerii a štětečkem přetřel - kápnul kapku, samozřejmě barva nesedí, ale dělám to hlavně pro to aby ta barva se neodlupovala dál a nedostávala se tam koroze.
Jinak samozřejmě na novém autě to bolí, ale mám ho na ježdění a pokud jsou u nás silnice v takovém bordelu tak to neřeším.
PS. Už tam mám tři díry, jedna hned nad čelním oknem, jedna na kapotě pod čelním oknem a jedna na boku nad světlometem
Jinak samozřejmě na novém autě to bolí, ale mám ho na ježdění a pokud jsou u nás silnice v takovém bordelu tak to neřeším.
PS. Už tam mám tři díry, jedna hned nad čelním oknem, jedna na kapotě pod čelním oknem a jedna na boku nad světlometem