Díly
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díly
A o jaký díly se jedná?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Zdravím, scháním řídící jednotku motoru na s coupe 1.5 benzín 63 kw. Stala se mi menší porucha a to taková že to nejde nastartovat a co mám náhradní tak při studeném startování chytne až na po 20. kdyby někdo věděl čím se to stalo a mohl předejít další podobné situaci byl bych rád za radu. Děkuji
- Piskotkiller
- Moderátor
čau
Zkusil bych prvně jestli to není náhodou čidlem teploty motoru ....když říkáš studené starty. Pak je ještě varianta slabé palivové čerpadlo, co neudrží tlak v railu...Ale zkusil bych to čidlo spíš...
Zkusil bych prvně jestli to není náhodou čidlem teploty motoru ....když říkáš studené starty. Pak je ještě varianta slabé palivové čerpadlo, co neudrží tlak v railu...Ale zkusil bych to čidlo spíš...
Hyundai Scoupe GT
to mě chlapy radily jako první tak jsem to vyměnil za druhé protože jsem sehnal druhý motor na náhradní díly a nic se nezměnilo. a to palivové čerpadlo vyzkouším. kdyby to tím nebylo nevíš kde sehnat tu řídící jednotku za ruzumný peníze ? našel jsem za 8000 opravnu na internetu ale to je hodně za tak staré auto a moc se mi do toho nechce rvát peníze. díky za radu
- Piskotkiller
- Moderátor
Po tak dlouhé době odpovídám, ale přeci jen řj jedna je na aukru a druhou by měl určitě na bazošovi někdo kdo prodává LS na náhradní díly.... já mám pouze na GT a ta je rozdílná....
Hyundai Scoupe GT