První postřehy z i30 1.6 GDI

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
doubas86
*

Re: První postřehy z i30 1.6 GDI

Příspěvek od doubas86 »

měl jsem na víkend pujčenou GDI ve stylu a CVVT v komfortu, takže jsem malinko poznal, co auta mají a s ohledem na škodovku nezbývá než souhlasit, "základ" trikolor je bez jakýhokoli paketu nebušený auto, který samo o sobě stačí.

ohledně spotřeby jsem dosti četl a začal vážně uvažovat o tom, že palubní spotřeba je nutná hlídat postaru psaním km vs. litry, někdo snad psal i o tom, že je lepší palubní pc nenulovat...

tuhle sestavu jsem zmínil, protože mám dohodnutý odkup předváděcího vozu, který lehce přesahuje částku 300t kč, jinak paket fleet je asi lepší. auto pořizuji na "courání kolem baráku", takže konkrétně dvouzonku oželím stejně jako další vychytávky. v tomhle si troufám, říct, že nejsem náročný, a navíc bych řekl, že v zimě hřeje volant a sedačky a v létě chladí manuál klima :)
Reklama

idam.i

Re: První postřehy z i30 1.6 GDI

Příspěvek od idam.i »

karbet , v prvom rade gratulujem k novému autu.Užívaj si ho a teš sa na to,ako ti ešte ožije motor.S tým o niečo klesne aj spotreba.Plnú kondíciu motora očakávaj zhruba pri 30.000km.Neboj sa občas ho aj poriadne prehnať,aby nezlenivel.Nech sa tie koník trochu prebehnú. :mrgreen:
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Pokec“