Tak teď zatopím pod kotlem já
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Já osobně si myslím, že Robert udělal dobře, když tohle vlákno založil. i40 je ze všech
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
, které prošly mojí správou, a že jich za těch 10 let na téhle židli bylo, jednoznačně nejhorší auto
Celý minulý týden jsme strávili v servisu - palubka rozborka-sborka. Výsledek? Původní vrzání je pryč, zato se objevily zvuky, které dosud známy nebyly a jede to celou palubkou. Takže si dáme opáčko.
Navigace? No poslední SW pokus, dle očekávání, nebyl nic platný, takže je objednáno nové železo. Ani nechtějte vědět kolik stojí origo navigace jako ND
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Malá nápověda, když se u 3-4 roky staré i40 nějaká fetka pokusí navigaci ukrást a rozseká přitom část palubky, okno, lištu okna, prohne dveře a tu navi šlohne, tak to jde do totálu
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Ošoupanej volant bez komentáře (35.000 km), je objednán nový.
Po roce a kousek provozu mám s tímhle autem počet garančních návštěv servisu už téměř stejný (ještě 3, z toho jedna na několik dní už je jistá) jako součet garančních návštěv na Sonátách EF F/L+NF+NF F/L za celkem 8 let. Toť děsivá statistika (pořád je reč o autech, která postupně používá jeden a týž uživatel).
Ostatní potíže se nám zatím vyhnuli. Od zámků opěradel si troufám očekávat, že nás to nečeká (máme sedan, tedy šéf má), s brzdami problém nečekám, mají pestrý program, takže si užijí vše od mírného přibržďování až po občasné zadupnutí ve vysokých rychlostech. Ani řízení neklepe.
A teď do mě
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate