Ostřikovač předního skla
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Ostřikovač předního skla
Přestal mi jít ostřikovač předního skla, teče mi asi někde nádobka neboť po dolití kapalina do 1 dne je pryč. Buď je prasklá nádobka nebo hadička, nevíte co by to mohlo být. Prosím poraďte jak se k nádobce dostanu. děkuji
Lantra Combi, 1,6 16V,GLS, r.v. 10/1999, zelená metalíza
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
presne tak jak popsal jelen ale me teda staci sundat kola a jen to ''nadkoli;;trosku ohnout je to plast zkus tesnost hadicky u motorku a nebo presne nad stredem kola v podbehu tam kde se snad ani nedostane nikdo krome me je hadicka spojena s rozdvojkou do ostrikovacu tak tam to jednou vypadlo me ale to poznas hned,voda nestrika a mas mokry tak leda kolo :D sia 16v
Jiřa
čerpadýlko
Čerpadlo má vespod jak je vrtulka dírku, kudy má odtékat kapalina aby se nedostala do motorku. Pročistils?
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
-
- *
Právě jsem dořešil ten samý problém. Bohužel jsem motorek vyndal ze zásobníku vody a zjistil jsem, že mám úplně zasekaný drátěný filtr na vstupu. Po vyčištení jsem motorek ponořil vývody do vody a připojil na baterku. Bohužel nic.
Hodil jsem sondu a zjistil jsem, že se cena pohybuje v rozmezí 600-1200,- Kč. Nakonec jsem jej sehnal v České Třebové za necelou tisícovku i s DPH.
Jinak posílám typ : p. Čech - 602 149 097 (www.hasa.cz)
Hodil jsem sondu a zjistil jsem, že se cena pohybuje v rozmezí 600-1200,- Kč. Nakonec jsem jej sehnal v České Třebové za necelou tisícovku i s DPH.
Jinak posílám typ : p. Čech - 602 149 097 (www.hasa.cz)
LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997
ostřikovač
Tak už taky ostřikuju,navštívil jsem vrakáč na pažouty,akorát mě mororek stál 400ká,lepší než 1000 za novej,za ty prachy ho aspoň přede mnou vyzkoušel,a ještě mi z auta ustřihnul orig.konektor,a naletoval sem drátky na svorkovnici z lantráckýho rozpadlýho motorku.Taky byl celej sežranej a pokus o opravu se nepovedl.Vyrobil sem jakousi redukci,abych nemusel stříhat orig,dráty v lantře.Předtím sem vyndal gumový těsnění z nádoby a máznul tam silikon,tak sem zvědavej,snad to bude držet
lantra sedan 1.6GLS 16v DOHC r.v. 1996
jsem z Nymburka takze napr. nakej e-shop
v kostomlatech je vrak na pažouty,mě to funguje
lantra sedan 1.6GLS 16v DOHC r.v. 1996