Moderátor: Moderátoři
V ktorom ? Urob im trochu reklami.miskinsr50 píše:je jasne, ze sa v kazdomsnazia vyriesit problémy. V podstate mam len jednu negativnu skusenost zo servisom
tu v BA, niekde som to tu na fore uz pisal
Já osobně jsem podlepil modul ovládání výhřevu / chlazení sedaček s integrovnanou přihrádkou, dále jsem podlepil komplet černý "piano" plast a mám klid.miskinsr50 píše:skoda, ze nemas moznost to odfotit. By ma zaujimalo, co vsetko a ktore miesta podlepia...
Tak takúto vyzitku som si vyslúžil od jedného "milého" pána: "Z vašich příspěvků je evidentní že se v autě celkem hodně vrtáte takže za mne je celkem dost možné že jste si spoustu věcí způsobil sám. Oháníte se sebe dokonalostí na vše máte lék nejlépe elektrikářskou pásku."miskinsr50 píše:... myslim ze el. paska bola v tomto pripade dobry pomocnik.
Potrebuješ demontovať lištu kde je štart tlačítko, odšróbovať šróby zo spodnej časti toho nešťastného plastu a potom to celé vytrhneš. Pozri obrázky. Keď už sa do toho pustíš, môžeš sem hodiť fotky a podeliť sa o skúsenosť.xpawlas píše:Ahoj, nemáte někdo zkušenosti nebo návod s rozebráním černého piano plastu na palubovce? Ne pod opěrkou ale na palubce.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |