přední světla
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: přední světla
jamie.thomas: tyjo ty uz dlouho kutis neco s tim tvojim coupe, par let.. ani fotku jsem nevidel nic tyjo mas nekde fotky?
- Reklama
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Fotky právě neprezentuju vůbec nikde. Už s těma světlama jsem se překonal. No auto mám už 3 rok a zatím jsem s tím ještě nevyjel. Na jaře už se bude stříkat, takže už pak bude pojizdný a bude se dodělávat interiér a konečně celá hudba a potom se vše ukážeStanley píše:jamie.thomas: tyjo ty uz dlouho kutis neco s tim tvojim coupe, par let.. ani fotku jsem nevidel nic tyjo mas nekde fotky?
Ja sice taky ted stojim skoro rok s hyundai ale sem tam ho projedu, neni tak dobre to nechavat stat pak to dela maras
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono se někdy jinak nedá. Policajti by asi nebyli moc rádi, kdybych vyjel s autem bez nárazníků, předních a zadních světel, kapoty, výka kufru, komplet vybrakovanym interiérem sedíc na dřevěný stoličce za volantem
Bohužel někdy ty peníze nejsou hned a člověk musí dělat postupně. Ale už jsem se taky poučil, jelikož tim, jak to stálo ( a předtim mi to nedošlo), tak sem oddělal úplně novou baterku za 15 000, která už se teď nedá ani nabít a je nepoužitelná a na vyhození.
U všeho to chce prostě pořádně myslet.
Ono už i to, že žijeme v čechách a na slušnýho člověka nenarazíš dělá taky svý. Kdybych už před třemi lety potkal chlápka, co mi na autě teď udělal věci, se kterýma si sám neporadím, byl bych tak už 2 roky jezdil a ušetřil kvantum peněz. Když ale 2x narazíš na hovada, co si od tebe vezmou obrovský sumy peněz a totálně to sprasí a ty pak musíš ty díly kupovat znova, a za další peníze to nechat znova předělat, tak peníze mizí hooodně rychle. A pokud máš štěstí jako já, tak se ti vydaří i to, že necháš modifikovat originální díly, za to zaplatíš, a výsledek je, že ty samý original díly musíš koupit znova a za další peníze zase nechat upravit, tak ty peníze lítaj ještě rychleji a pak to děláš 3 roky.
Bohužel někdy ty peníze nejsou hned a člověk musí dělat postupně. Ale už jsem se taky poučil, jelikož tim, jak to stálo ( a předtim mi to nedošlo), tak sem oddělal úplně novou baterku za 15 000, která už se teď nedá ani nabít a je nepoužitelná a na vyhození.
U všeho to chce prostě pořádně myslet.
Ono už i to, že žijeme v čechách a na slušnýho člověka nenarazíš dělá taky svý. Kdybych už před třemi lety potkal chlápka, co mi na autě teď udělal věci, se kterýma si sám neporadím, byl bych tak už 2 roky jezdil a ušetřil kvantum peněz. Když ale 2x narazíš na hovada, co si od tebe vezmou obrovský sumy peněz a totálně to sprasí a ty pak musíš ty díly kupovat znova, a za další peníze to nechat znova předělat, tak peníze mizí hooodně rychle. A pokud máš štěstí jako já, tak se ti vydaří i to, že necháš modifikovat originální díly, za to zaplatíš, a výsledek je, že ty samý original díly musíš koupit znova a za další peníze zase nechat upravit, tak ty peníze lítaj ještě rychleji a pak to děláš 3 roky.
nechcu zakladat další tema. Když mě zastaví policajti s xenonama můžu použit na místě možnost odstranění závady na místě? nebo tak nějak to kdysi znělo,jde oto že než abych zaplatil 2tis tak že předněma hodím normalni žarovky a bez postihu jedu dal ?
Prodej levných autodílů.
- jamie.thomas
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli tato možnost ještě existuje (minimálně můžeš zaplatit pokutu a ještě to na místě odstranit ), ale spíše bych se zaměřil na fakt, jak chceš na místě vyměnit jak píšeš "žárovku ve světlech", když budeš mít xenonovou HID sadu?Karamusa píše:nechcu zakladat další tema. Když mě zastaví policajti s xenonama můžu použit na místě možnost odstranění závady na místě? nebo tak nějak to kdysi znělo,jde oto že než abych zaplatil 2tis tak že předněma hodím normalni žarovky a bez postihu jedu dal ?
- LiberaleMiguel
- **
ta vymena za normalni zarovky je otazka asi tri minut Jenom prepojis kabliky, trafo je zvlast.
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- mysticdrago
- **
Ja som do mojich svetiel investoval tak do 100 euro a vyzeraju takto
- Přílohy
-
- IMG_1305.jpg (16.71 KiB) Zobrazeno 7180 x
- mysticdrago
- **
ale poradim ti ked budes davat xenony tak len do 4200 K tie vyzeraju ako origo za tie ta nebudu tolko jebxť
- Přílohy
-
- IMG_1306.jpg (22.27 KiB) Zobrazeno 7180 x
-
- *
Tak tohle je moc pekny...skoda ze se bojim pect ty svetla:-(mysticdrago píše:Ja som do mojich svetiel investoval tak do 100 euro a vyzeraju takto
Ahoj, nechci zakládat nové téma. Koupil jsem si Tuscani a chtěl bych z předních světel taky vyndat to oranžový a vyměnit žárovky za LED. Mohl bych se prosím zeptat, jestli to jde i bez rozpíkání? Třeba tím nožíkem na papír? A ještě jestli by mi někdo nemohl poradit, jaké žárovky mám koupit a kde seženu tu pastu, kterou zase dám světla dohromady? Moc díky.
- LiberaleMiguel
- **
Tak tak, napiš do skupiny
Něčím to lepidlo povolit musíš Jde to aji tak, že to necháš na letním slunku a pak to jde rozloupnout, ale je to dupačka. Slepíš to normálním silikonem
žárovky kup normální oranžové
Něčím to lepidlo povolit musíš Jde to aji tak, že to necháš na letním slunku a pak to jde rozloupnout, ale je to dupačka. Slepíš to normálním silikonem
žárovky kup normální oranžové
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Přílohy
-
- IMG_20140423_165103_1_1_1_1.jpg (71.09 KiB) Zobrazeno 6362 x
-
- IMG_20140423_165042_1_1_1_1.jpg (98.5 KiB) Zobrazeno 6362 x