Radio - Meno interpreta a nazov skladby
Moderátor: Moderátoři
Radio - Meno interpreta a nazov skladby
Ahojte, mam taku otazku, nikde sa mi v nastaveniach nepodarilo najst aby sa mi na displayi zobrazoval nazov interpreta a na nazov skladby. Neviem ci vobec ma i40 taku funkciu... Neviete poradit?
i40CW CRDI/AT Premium
- Reklama
- robertbulko
Re: Radio - Meno interpreta a nazov skladby
NAVI ukazuje intrerpéta aj názov skladby automaticky za predpokladu, že tieto informácie sú výsielané vysielačom danej stanice. Na Slovensku sa mi ešte nestalo, že by som názov skladby/interpréta uvidel, ale v ČR som mal šťastie. Nie každý visielač je schopný poslať túto informáciu. Stalo sa mi na tej istej stanici, pri prelaďovaní frekvencie, že z 3 frekvencí toho istého rádia, tieto údaje vysielal iba jeden vysielač.Lekvar píše:Ahojte, mam taku otazku, nikde sa mi v nastaveniach nepodarilo najst aby sa mi na displayi zobrazoval nazov interpreta a na nazov skladby. Neviem ci vobec ma i40 taku funkciu... Neviete poradit?
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
no to je nejake cudne, lebo na Mondeu s navi to funguje normalne, vola sa to R-TEXT aj na radiu expres a taktiez na Insignii bez navi to funguje
i40CW CRDI/AT Premium
- robertbulko
Niekde asi bude problém. Medzi TN a BA som nikdy názov skladby nevidel, ale na Morave na rádiu Europa 2 som videl. Čo sa týka iných miest, neviem posúdiť, moc to nesledujem a na iných autach som takú vymoženosť nemal. Skús postaviť to mondeo a insigniu spolu s i40 na to isté miesto a uvidíš.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T