Nějak nechápu
mmv píše:ale vrátím se k tomu střílení, bylo to do výfuku ?? nebo spíš do sání, ??
Střelilo to jen jednou a řekl bych, že z výfuku. Ale nehádal bych se, ani nevím, jestli bych to rozeznal.
takže problém s tim tvým ježděním neježděním bude někde v elektrice, do výfuku by to bylo totéž (nespálená směs jde do výfuku) takže svíčky, elektrika, a tady to může být nějakým problémem s rozvodem (klidně i podpálený ventil)
S tím více méně souhlasím, jenže se nerozsvítí "check", takže podle servisu je vše v pořádku. Stále to svádí na emisní normu. Třeba je k nějakému testu ukecám ...
A podpálený ventil to asi nebude, protože by musel být podpálený už u nového auta.
problém s pedálem jsem ze začátku řešil taky, a až tak daleko, že mě z toho jak to šlo zlehka při delší jízdě bolela noha, teď už jsem si zvykl, nebo jsem uzpůsobil styl "mačkání" na pedál, šlapu ho nakřivo a hranou nohy drhnu středový tunel, asi tak nějak
Tak to já si nezvykl. Taky jsem zkoušel podobný vylomeniny, ale nakonec jsem si pod patou vypodložil kobereček. Je to mnohem lepší, ale stále to neřeší propady pedálu na nerovnostech. Ať se snažím sebevíc, tak to prostě neudržím. Elektronický pedál by měl prý drobné výkyvy eliminovat, ale na tohle to prostě nestačí.