jj, boli tam fakt h7 2x, ale kazde z ineho druhu / typu. Jedny OSRAM druhe Philips . Sila.
Teraz som dal aj na dialkove aj na stretavacky "PHILIPS X-treme Vision +100% H7 55W".
Ak som pisal ze zo standardnymi to svietilo lepsie, tak toto je fakt Parada s velkym P.
Som len zvedavy, kolko v reale vydrzia ...
2013 Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Premium Navi (6MT)
(paket design + paket pre zle cesty + sun / winter packet + safety packet)
spotreba - dlhodoby priemer 7.2 L / 100 km (3/3 RT na tempomate)
najazdene - 55.000 km
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Zdravim ,tak jsem tu v lednu chválil OSRAM NightBreaker Plus a už jedna praskla. Tak že svítily třičtvrtě roku a jsou v háji.Tak nevim je to dost a nebo málo? Najel jsem tak 8-9 tkm. Už asi do nich nepudu a ohlédnu se po něčem jiném. .Zdravim čerťák
Hyundai ix35 1.7 CRDi 4x2 Trikolor Plus Creamy White Nissan Juke 1.6 Dig-t 140kW
Renault Scenic 1.6i
Renault Kangoo 1.4 Automat
Renault Clio 1.2i
Mitsubishi Colt 1.3i
Fiat 126p
Ford Scorpio 2.9i Automat
Oltcit Club 11RL
Moskvič 408/1
už sem na ně koukal, ale moc se mi nechce věřit v kvalitu a správnost světelného toku - za ty prachy to poslat na test je moc...
Člen Hyundaiclub.cz
Zdar lidi, jsem zde nový, dosud jen čtenář, protože ix35 ještě doma nemám, bude během několika dní. Nicméně sem píšu již teď, protože přesně ty LED z ebay(jen v barvě 3000k abych nedráždil bílé čepice) jsem již objednal a hned od prvního dne je budu testovat. Původní majitel (v rodině) má každou chvíli vypálenou min. jednu ale většinou obě potkávací H7 (nutno říct, že jezdí krátké trasy a startuje i 20x za den) a nepomohly ani loglife žárovky ani žádné z těch udělátek, co mají filtrovat přepětí při startech(polovodič. kábliky, rezistor a pod.). Denní svícení jsem zvažoval, ale žádné z řešení se mi příliš nelíbilo, tak vyzkouším tyto LED-ky.
Pokud najdu čas, tak zkusím vyrobit nějaké fotky osvětlení vozovky a geometrii světel proti zdi s původními H7 a s LED. Zejména mám obavy, aby to nikoho neoslňovalo, pokud by to nebylo únosné, tak samozřejmě půjdou ven a prodám je nějakému "tjunerovi". Světelný tok asi příliš řešit nebudu, jelikož auto bude jezdit téměř ze 100% za světla po městě, takže jemně menší svítivost bych klidně přežil.
No nic, až to budu mít nahozené, dám vědět.
no paráda, jestli to stihneš do Června, tak zkus přijet na sraz - probereme, porovnáme a pokecáme - sem fakt zvědavej, jak to bude svítit
Člen Hyundaiclub.cz
Ještě mne napadly tyto žárovky, jsou tedy bez ventilátoru s troskou menší svítivostí ale na úrovni halogenů mají 1700 lm a halogen norma je 1500 lm. Výměna 1:1 bez dalších doplńků. Cena 28 USD za 2 ks není tak špatná. Jde fakt jen o tlumená světla, která odcházejí a na dálkáčích nechat klasické halogeny od Osramu.
Hyundai ix35 1.7 CRDi 4x2 Trikolor Plus Creamy White Nissan Juke 1.6 Dig-t 140kW
Renault Scenic 1.6i
Renault Kangoo 1.4 Automat
Renault Clio 1.2i
Mitsubishi Colt 1.3i
Fiat 126p
Ford Scorpio 2.9i Automat
Oltcit Club 11RL
Moskvič 408/1
Člen Hyundaiclub.cz
Takže nic, teď jsem zkoušel tyto: http://www.ebay.com/itm/2x-H7-2200-Lume ... 1e&vxp=mtr
a vůbec neprolezou otvorem do potkávaček, pouze do dálkových a navíc díky tvaru je ani nelze tou pružinkou zachytit, totálně vyhozené peníze.
Navíc ty moje jsou barvy 3000k, což se mělo blížit barvě halogenů, ale ve skutečnosti je to o poznání víc do žluta, takže taky špatně. Verze 5000k bude zas hodně do bíla až modra, což bude dráždit "pomáhače" ještě víc. Optimum by byla barva kolem 3400k - 3700k, což se asi nedá sehnat.
Sečteno podtrženo, LED místo halogenů prozatím ruším, sadu prodám a nakoupím klasické H7 do zásoby.