xpawlas som rad, ze sa ti pacia moje moduly a mozno by nebolo zle si urobit malu "manufakturu" na vyrobu tychto v celku uzitocnych zariadeni. Je pre mna dolezite povedat, ze som tento projekt neurobil za ucelom zarobku, ale mal som v hlave dve veci, ktore ma priviedli k tomu to tu rozbehnut. Skumal som moznost aumatickeho sklapania a po analyze toho co moze v tomto smere i40 ponuknut ma napadol v skutku genialne jednoduchy a super funkcny modul ALT. 1, ktory som vyrobil a nainstaloval. Bolo to take surove a neohrabane zariadenie, ale plne funkce a bol som spokojny s tym co som dosiahol. Samozrejme ma to stalo cas a peniaze a prave pri peniazoch ma vtedy napadla myslienka ako spojit prijemne s uziticnym a taktiez ako priviest moj modul na profesionalnu uroven. V tom case modul nemal "zrkadlove" konektory a ja som pri jeho instalacii drzo precvakal kable.
Tak sa zacalo komplikovane skumanie a hladanie, viete ze zohnat zrkadlove konektory bolo hodne tazke a ked uz som ich nasiel (vyraba ich jedina firma na svete), bol problem sa dohodnut na pocte. Cinska fabrika bezne akceptuje min. objem v pocte 500 kusuv. Ja som bol nakoniec stastny za 25 hodne predrazenych konektorov a teda potreboval som najst 25 zaujemcov. Najskor som si nechal poslat 2 ks ako vzorky, za ktore som zaplatil 35€. S cenou za konektory, aj ked drahou som bol spokojny. Stale som sa vedel zmestit do sumy 30€ za modul ALT. 1 s tym ze sa mi vratia naklady za prototyp a moj modul + nieco malo naviac pre potesenie. Skutocnost bola hodne ina a modul ALT. 2 inak vyborny, to vsetko hodne > hodne > hodne zkomplikoval a ja som si vdaka nemu odrezal take 2 roky zivota.
Tie dve veci, ktore som na uvod spomenul, boli za 1. urobit radost ostatnym (ja uz som rad bol
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
) a za 2. chcel som si vratit naklady. Naklady sa mi vratili, ale radost sa stratila. Bol som nestastny z problemov s modulom ALT. 2 a nahnevalo ma aj niekolko chalanov, ktori prejavili zaujem a nakoniec sa na mna vykaslali. Potesil ma ale pristup vsetkych, ktorym som moduly predal, ci nainstaloval. Vsetci az na jedneho boli velmi mily.
A na zaver. Urcite ma pochopi kazdy z vas a nebude ma nutit do veci, ktore mi nerobia radost, alebo mi sposobili v minulosti tazkosti. Dakujem.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)