přemapovaná řídící jednotka
Moderátor: Moderátoři
Re: přemapovaná řídící jednotka
Robert a co povedali, ze by to vedeli riesit zaslepkou? Ci? Ono to zalezi od medelu RJ, neviete aky model je v 100kw CRDI?
i40CW CRDI/AT Premium
- Reklama
- robertbulko
Ja som sa na iný spôsob ako softvérový nepýtal. Skúsim preveriť aj iné spôsoby ako to zaslepiť.Lekvar píše:Robert a co povedali, ze by to vedeli riesit zaslepkou? Ci? Ono to zalezi od medelu RJ, neviete aky model je v 100kw CRDI?
EGR zaslepovať nebudem. Po rozhovore s kamošom v servise mi bolo povedané, že životnosť DPF je niekoľko 100 tisíc km. Takže nie je dôvod to riešiť.
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 02 črc 2014, 14:55, celkem upraveno 2 x.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Dnes, 20.5.2014 jsem dostal odpověď od dovozce Hyundai z Prahy: vozy Hyundai i 40 vyrobené v r. 2014 nemají přečipovanou řídící jednotku.
- miskinsr50
- **
tuto info mam aj ja. Servis mi napojil auto na diagnostiku a ta neponukla ziadny update.
Hyundai i40CW 1.7 CRDi VGT 100kw STYLE
Ahoj, mám model 2014, už s tou ploutví a ten motor jde slušně za plynem, je docela tichý a pružný. Nevím , jak to bylo u starších modelů, ale jsem spokojený. Docela mě překvapilo, že se po krátké jízdě motor zahřeje na provozní teplotu, což u Fordu Fokuse TDCI trvalo až 6 km, v zimě až 10 km a při velkých mrazech zůstala teplota někde na 60 st.C.
Hyundai i40 kombi 1,7 CRDi Experience Style, panther black
Voda v motoru je opravdu ohřátá rychle, asi výhoda malého motoru. S tou odezvou na plyn by mě to docela zajímalo. Nejhorší je u mě, když potřebuješ někde rychleji vypálit z místa a dostatečně nevytočíš 1. Pak po zařazení 2 a sešlápnutí plynu na podlahu trvá věčnost než zase začne plnit turbo a začne tahat.
i40 CRDi Style + Navi
Ahoj,
já tu megadíru tam nevidím, ale je fakt že s tím autem nejezdím jako se závoďákem, ani se mi ještě při rychlém rozjezdu nepodařilo rozpískat kola, což u focuse nebyl problém, ale tam jsem měl 15 kola.
já tu megadíru tam nevidím, ale je fakt že s tím autem nejezdím jako se závoďákem, ani se mi ještě při rychlém rozjezdu nepodařilo rozpískat kola, což u focuse nebyl problém, ale tam jsem měl 15 kola.
Hyundai i40 kombi 1,7 CRDi Experience Style, panther black
Možno máš aktivovaný systém proti preklzovaniu kolies.Cloudyman píše:Ahoj,
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
zdravim vsechny, mam taky 2014 model, najeto ted necele 4 tis.. snazil jsem se to rozoume zajet a musim rict ze nedostatek vykonu teda rozhodne nepozoruju, pruzne zrychleni je krasne, 3 stupen mi zabira hezky uz nekde tesne pod 1500 otacek, coz je, aspon pro me, naprosto dostacujici. Mezi 1 a 2 stupnem opravdu je takova podivna dira, ale vim to a pokud potrebuju fakt rychle vyrazit ze semaforu, je potreba to vytocit z jednicky na cca 3500 otacek, pak si to udrzi otacky a dvojka zabere rychle a silne. Nemuzete prece chtit rychle akcelerovat a netocit motor ktery nema moc velky obsah. Za me zatim cekove maximalni spokojenost
skoda 105L
Favorit
Astra
Fabia
Peugeot 406
Skoda Octavia II
Hyundai i40
Favorit
Astra
Fabia
Peugeot 406
Skoda Octavia II
Hyundai i40
já teda, ač zdejší nováček jsem tuto informaci dostal přímo od prodejce, že to dělají u modelů 2014 a je to prý takový chiptuning od Hyundaie, v rámci záruky a zdarma a že po zajetí není problém to udělat, tak uvidíme