Emocionální výlevy ohledně ix20

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Odpovědět
mmv

Re: Emocionální výlevy ohledně ix20

Příspěvek od mmv »

harde, miloši, jak to vypadá s těma našima chlívečkama ??? už jsem začal zaplevelovat I30ku :-k :-k :-k
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Reklama

frawd
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frawd »

Poslal som dalsiu sz adminovi.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
NewCustomer
*

Re: Odskakování a hluk zadní nápravy.

Příspěvek od NewCustomer »

mmv píše::-$ :-$ :-$ :-$ :-$ to se tady nesmí říkat :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
jéjeee ono se tu nic nezměnilo, uctívači hjondé si tu pořád honí ego, bravo! Pořád je zadní náprava v pořádku? :-&
NewCustomer
*

Re: Ťukání v motoru 1,4 CVVT při poklesu otáček

Mireček píše:I já jsem vlastníkem Hyundai ix20. I já slyším v motoru podivný zvuk jako když cvrká kolo štěstí a to hlavně při volnoběhu a poklesu otáček hlavně při studeném motoru. Mám najeto 14 tisíc km, za sebou již 1 garanční prohlídku, kterou jsem absolvoval v servisu Auto Lašák v Rýmařově. Upozornil jsem na tento problém. Přejímací technik si nastartoval motor, chvíli si ho poslechl, pak otevřel kapotu a ukázal mi kde je problém. Podle něj to dělají nějaké magnety ve vstřikovačích a není to prý žádná závada, ale běžná věc. Je fakt, že ten zvuk se ozýval hned když jsem auto koupil nové. Nejsem žádný odborník prez motory, ale nevím, nezdá se mi, že by to bylo v pořádku. Co na to vy zkušenější co máte ix20 již déle?
To musí být v pořádku, je to přeci hjóndé :-
Na tomto motoru se přeci nemá co kazit :mrgreen: stejně jako na nápravě, interéru a vůbec!
NewCustomer
*

Re: Asistenčné služby

A co čekáš? Koupil jsi hjóndéé, stejné to bude i s tou jejich zárukou. Rád si počkám až se vám ty vaše poklady začnou za chvíli sypat, už se teším na ty slzy zde na fóru. :P
Na servise se nedoplatíte a prodejci si budou jenom mnout ruce.
velsatis
*

Příspěvek od velsatis »

NewCustomer píše:A co čekáš? Koupil jsi hjóndéé, stejné to bude i s tou jejich zárukou. Rád si počkám až se vám ty vaše poklady začnou za chvíli sypat, už se teším na ty slzy zde na fóru. :P
Na servise se nedoplatíte a prodejci si budou jenom mnout ruce.
Tak už přestaň onanovat u autosalonů :hyu: a jednoho si taky kup, ať nemusíš závidět ;-) A pozor, za onanování na veřejnosti tě můžou sebrat ;-)
hejky
*

Příspěvek od hejky »

New Customer, Ty si chytrej až to bolí, Tvoje názory nikoho asi tady nezajímají.
pepe pedro
**

Příspěvek od pepe pedro »

jasan
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100
mmv

Příspěvek od mmv »

javor
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
mmv

Příspěvek od mmv »

ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
mmv

Příspěvek od mmv »

lool :-)

:wink: Konečně pořádnej kočár

... sorry, ale musel jsem :wink:
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
JirN
**

Příspěvek od JirN »

Nejsou v tom sice zadne emoce, ale ted jsem druhy tyden ve Vidni a jsem si vsiml, ze se tady vyskytuji ix20-ky pomerne casto a to maji rakouske (a nejenom videnske) a nemekce SPZ. Skoro bych rekl, ze se ten pomer vyskytu k ostatnym autum blizi tomu, co vidim v Ostrave... Docela me to prekvapilo. Jeste pred rokem, i v lete jinde v Rakousech setkat nejakou (ne ceskou) byla hodne velak rarita (ale Vidni jsem jenom tam a zpatky projizdel po dalnici).
JirN
**

Příspěvek od JirN »

Myslim, ze ix20-ka se i v (nekterych zapadnich) zemich docela dobre prodava. Ted jsem sluzebne uz tyden v Duisburgu, pod oknama hotelu, kdyz se podivam na krizovatku, za chvili se vzdy nejaka ix20ka objevi. Kousek od nas je salon :hyu: a jak pred salonem tak i vevnitr je nejvic vystavenych prave ix20 (venku 3 z celk. poctu asi 7-8-mi aut). Kdyz se projdu kolem, za pulhodinku urcite narazim alespon na 5-6 zaparkovanych, pres den taky se s nima setkavam casto. A i v nemeckych TV na to bezi reklamy. Priznavam, to jsem tady necekal, jsou mnohem castejsi jak ve Vidni, pricemz v porovnani s jinymi autami je precejen nekde jinde jako v CR.
mmv

Příspěvek od mmv »

no vidíš to, a DACIÍ tam jezdí kolik ??? že by na "kozáky" došla bída ?? :-k :-k

ix20

sandero
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
JirN
**

Příspěvek od JirN »

No, prvni z ceho jsem tady skoro spadl na zadek je, ze tak pulku taxiku tady delaji Dacie Logan... Ale na druhe strane je tady mnohem mene DACII nez ix20 (a jsou tady i Vengy, ale taky v mnohem mensim mnozstvi).
Zase bych to neprecenoval, protoze tato oblast je jako Ostravsko v CR - same zelezarny, zavrene doly, spousta nezamestnanych, min. tretina az 2/5 lidi jsou ruzni pristehovalci ( v pulmilionovem Duisburgu je 140000 Turku /oficialne/+ostatni), platy malo kvalifikovanych delniku tady taky nejsou nic moc (v nemeckem meritku), takze najdes tady vice 15 a vice letych starych aut nez novych Audi a Mercedesu.
Odpovědět

Zpět na „ix20“