Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ja tiez ohmatavam palubovku a ked ma to prestane bavit pridam volume.Tom4-8 píše:No tak musím říct že i já pozoruji již od pár prvních kilometrů divnou rezonanci z palubovky. Není to ale klepání jak se tady často píše, ale opravdu rezonance, jakoby něco rychle vibrovalo. Co mi vůbec nejde do hlavy je, že pokud jedu po silnici pro tanky, tak se nic neděje. Slyším to převážně když jedu po rychlostce nebo dálnici a je tam takový ten hrubý asfalt. Mám pocit že to vychází někde z pozda budíků, ale jak je známo, tyhle zvuky se hrozně špatně identifikují. Zkoušel jsem palubku prohmatávat abych zjistil odkud to jde a málem jsem se u toho zabil, ale na nic jsem nepřišelAsi s tím nemá někdo z vás zkušenosti že?
Umne to zacalo az po 20000km a prvej zime. Jake mas gumy? ak Hankook tak zmena nema zmysel. Zmenil som ich za Michelin energysaver a rozdiel ziadny. Skor investovat do odhlucnenia.Jura2 píše:mám ji od unora najeto 3000 žádné pazvuky spotřeba 6L jen valivý hluk od kol, blbé gumy
Myslíš starou i30 nebo tu novou, já mám tu novou a to hučení od kol mě rozčiluje, zadek jsem vytlumil, do předku se nedostanu, jak rozdělám ty dveře? (zdají se být utlumeny OK) ale co ty díry do blatníků když otevřeš př. dveře? Chci to ještě vytlumit v podběhu ale nejdou vyndat ty zarážky tam jak se montují zástěrky, násilím to nechci, nebo holt počkat až se sjedou ty jejich gumy.Dalin píše:i30 chybí dostatečné vytlumení předních podběhů a dveří. Je to docela alchymie to vychytat za co nejmenší peníz(myslím tím výrobce). Hodně pomůže si nechat vytlumit přední dveře(cca 3000kč).
Ona nějaká pěna tam je ale chci to ještě vylepšit, sundat plast.podběh ( ale jak bez násilí ty 3 zarážky u prahu ) natřit tlumexem+vylepit samolep. tlu. pláty, zadek jsem tak udělal a lepší. No něco vymyslímDalin píše:Myslím novou se starou jsem neměl tu čest. Už nevím jak to vypadá u i30 směrem k blatníku když otevřeš dveře ale inspirace by mohla být např. u Leonu(to misto má vyplněné pěnovým PS). Zkus si udělat něco jako šalung v prostoru předního blatníku(podběhu) a vyplnit ten prostor vytlumovacím sprejem nebo pastou. Spíš použij pastu, sprej prý nemá až takový účinek.
Koky5 píše:Skús sa pozrieť sem, je tam podrobný nákres ako je to zmontované ...exterior/fender_hood_panl_wheel_guard_fr-81814/
Linku som našiel tu na fóre
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |