Ked je motor zohriaty a na volnobech ide na cca 600-700 ot/m tak cele auto mierne vybruje. Nie je to nic strasne, ale citelne. Akonahle co len trochu pridam a otazky stupnu na 900 ot/m a vyssie tak to prestane.
V autorizovanom servise mi tvrdia, ze to je uplne normalne, ze sa to bezne deje... Nemal som moznost sediet v inej i30 cw (1.6 benzin, 93kw) aby som si to overil, takze som zvedavy ci je to bezne, lebo sa mi to velmi nezda a asi pojdem skusit iny servis aky na to maju nazor...
Vybracie pri nizkych otackach
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
- iGz
- *
- Kontaktovat uživatele:
Vybracie pri nizkych otackach
i30cw 1.6 CVVT, 93kW Style, 2/2009
- Reklama
Re: Vybracie pri nizkych otackach
Mě to tak strašně vibruje, když mám zapnutou klimatizaci, jestli to nebude tím.iGz píše:Ked je motor zohriaty a na volnobech ide na cca 600-700 ot/m tak cele auto mierne vybruje. Nie je to nic strasne, ale citelne. Akonahle co len trochu pridam a otazky stupnu na 900 ot/m a vyssie tak to prestane.
V autorizovanom servise mi tvrdia, ze to je uplne normalne, ze sa to bezne deje... Nemal som moznost sediet v inej i30 cw (1.6 benzin, 93kw) aby som si to overil, takze som zvedavy ci je to bezne, lebo sa mi to velmi nezda a asi pojdem skusit iny servis aky na to maju nazor...
i30, 1.4 MPi DOHC CVVT, Comfort, Shine Red, Korea
Re: Vybracie pri nizkych otackach
Normální to je u tříválce nebo u 20let starých aut! Nenech se odradit a šup do servisu!
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno