Osvětlení palubní desky
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Osvětlení palubní desky
také nemám regulaci osvětlení displeje a můžu říct, že za tmy je to dost rušivý bo to fakt svítí
hodně. ještě jsem si na to nezvykl. kolik ta regulace stojí?
druhý dotaz: jak se dá vypnout podsvícení displeje rádia? nemám to ještě vychytaný....
druhý dotaz: jak se dá vypnout podsvícení displeje rádia? nemám to ještě vychytaný....
- Reklama
S tím prvním Ti nepomůžu.Rádio vypneš tlačítkem DARK.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
ok, zítra to vyzkouším...
už se to tu řešilo, někdo tvrdil, že to možné je a v servisu to představuje snadný zákrok, takže zeptej se u svého prodejcezlatak píše:také nemám regulaci osvětlení displeje a můžu říct, že za tmy je to dost rušivý bo to fakt svítí
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
saldy, myslel si toto ?89majlo96 píše:v clasicu je priprava na regulaciu osvetlenia, staci kupit len to koliecko vybrat jednu tu zaslepku napojit koncovku a fachci to
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
tak to bude ono89majlo96 píše:saldy, myslel si toto ?89majlo96 píše:v clasicu je priprava na regulaciu osvetlenia, staci kupit len to koliecko vybrat jednu tu zaslepku napojit koncovku a fachci to
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
Pokud jedu v noci vypínám osvětlení displeje rádia, protože i když mám jas ztlumený, tak mimo město zbytečně oslňuje.
Ale, a to je otázka, při změně hlasitosti se mi podsvětlení zase rozsvítí a musím ho blbě zas vypínat.
Neví někdo co s tím?
Ale, a to je otázka, při změně hlasitosti se mi podsvětlení zase rozsvítí a musím ho blbě zas vypínat.
Neví někdo co s tím?
Zřejmě nic. Takhle to funguje.Tlačítkem DARK rádio víceméně uspíš a jakoukoliv akcí ho opět probudíš
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Začalo mi poblikávat osvětlení displeje a přístrojů v kapličce
Neměl jste někdo podobný problém?
Vypadá to jako by byl špatný kontakt kolem regulátoru jasu
Dík za případne rady
Neměl jste někdo podobný problém?
Vypadá to jako by byl špatný kontakt kolem regulátoru jasu
Dík za případne rady
Ahoj, lidi. mám dotaz
Jde to udělat tak, aby bez zapnutých světel svítila i přístrojovka? Také jsem si pořídil denní svícení, které se zapíná automaticky po nastartování motoru. Tím pádem je ale kromě palubního počítače, rádia a klimatizace vše ostatní zhasnuté. Chtěl bych, aby mi svítili i palubní přístroje, které jsou špatně nečitelné, pokud na ně zrovna nesvítí sluníčko...
Díky za odpověď
JiMi
Jde to udělat tak, aby bez zapnutých světel svítila i přístrojovka? Také jsem si pořídil denní svícení, které se zapíná automaticky po nastartování motoru. Tím pádem je ale kromě palubního počítače, rádia a klimatizace vše ostatní zhasnuté. Chtěl bych, aby mi svítili i palubní přístroje, které jsou špatně nečitelné, pokud na ně zrovna nesvítí sluníčko...
Díky za odpověď
JiMi
Hyundai i20 2017, bílá, interiér mocca.
Nedalo mi to a tak som išiel von (10-te poschodie ) a naštartoval auto. Výsledok je, že svieti mi len modrý display . Zbytok nesvieti.
Ak ťa to moc hnevá, myslím, že by som to dokázal odstrániť, ale mne sa s tým už nechce hrať...
Postupoval by som nasledovne:
Od polohy klúčika II by som odviedol 12V a napájal ním relé. Ak je auto naštartované, relátko je zopnuté. Prípadne z poistkovej skrine v motorovom priestore je 12V po naštartovaní (mám tam zapojené DRL)
Potom by som pátral po relátku, ktoré spína osvetlenie prístrojovky po zapnutí parkovačiek.
Toto relé by som spínal tým pridaným relátkom, samozrejme cez diody, aby sa plus nedostal ďalej po drôtoch, lebo by sa znovu zopli aj ostatné veci, ktoré nechceš.
Niečo skrátka zopína to osvetlenie, a ak zopína viac vecí, ostatné sa dajú relátkom prerušiť.
Žial nemám takú schému zapojemia auta, aby som povedal, že je to tak a tak....
Ak ťa to moc hnevá, myslím, že by som to dokázal odstrániť, ale mne sa s tým už nechce hrať...
Postupoval by som nasledovne:
Od polohy klúčika II by som odviedol 12V a napájal ním relé. Ak je auto naštartované, relátko je zopnuté. Prípadne z poistkovej skrine v motorovom priestore je 12V po naštartovaní (mám tam zapojené DRL)
Potom by som pátral po relátku, ktoré spína osvetlenie prístrojovky po zapnutí parkovačiek.
Toto relé by som spínal tým pridaným relátkom, samozrejme cez diody, aby sa plus nedostal ďalej po drôtoch, lebo by sa znovu zopli aj ostatné veci, ktoré nechceš.
Niečo skrátka zopína to osvetlenie, a ak zopína viac vecí, ostatné sa dajú relátkom prerušiť.
Žial nemám takú schému zapojemia auta, aby som povedal, že je to tak a tak....
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Diky za info, no to ja vim, ze by se to muselo udelat takto nebo podobne. Ja spis myslel, zda to neni otazka preprogramovani logiky v aute... Spousta aut tak funguje, no Korejci asi stale jeste jedou po dratech...
I tak diky.
I tak diky.
Hyundai i20 2017, bílá, interiér mocca.
ze zajimavosti jsem se podival jaky je schema zapojeni. Podle obrazku se pocita se zapojenim DRL?
- Přílohy
-
- ill.JPG (128.74 KiB) Zobrazeno 3450 x
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
- Ruska.ruleta
- **
svícení přístrojů je blbost, pak se snadno stane, že auta jezdí na DRL i v noci
Rozdávat rady je zbytečné, moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
Odvaž se používat vlastní rozum!
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI
Vesmír i lidská blbost jsou nekonečné, i když u toho vesmíru si nejsem až tak jist.
Odvaž se používat vlastní rozum!
i30cw CRDi 85 kW
i30 MPI