Vypalovat mp3 jedině jako datové CD jak jinak by jsi to chtěl vypálit - samozřejmě není problém z mp3 udělat audio CD ovšem toto potom musí přehrát každé radio.
Jinak menší rychlost vypalování ano pokud je rádio vybíravé - při menší rychlosti jsou okraje stopy ostřejší.
Taky záleží co na ten disk vypaluješ některé radia jsou vybíravá a jak je moc složek vnořených do sebe tak to nepřehrají, taky jak jsou v názvech české znaky tak některé radia taky blbnou - prostě je v nich ošizený FW.
Takže nastavit vypalování datových CD a zrušit různé rozšíření a použít pro první pokus mp3 bez českých názvů.
Přehrávání mp3 na cd
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
-
- *
Re: Přehrávání mp3 na cd
Dekuji vsem za rady,problem vyresen vypylovacka v pocitaci je v haji,pri vypaleni na jinem notasu vse ok
Mám i30kombi koupený loni v prosinci, vše je ok, jen při přehrávání MP3 z Flashky se mi přehrávání vždy nečekani z ničeho nic přeplo na rádio, nebo to vypadlo, některé flascky mi to špatně načítá, nyní mám novou prý určenou do aut a ta jede bez problému, jen pokaždé když je v rádiu hlášení dopravy tak se přehrávání mp3 přeruší a přepne se to na radio, nevíte čím to je a jak to vypnout?
nulda: diky moc zatim je to ok.