![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
http://www.motormax.sk/kn/eshop/40-1-Au ... 2-mm-zavit
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
uvadzaju lepsie (rychlejsie) zapalenie zmesi a tym lepsi vykon, preto sa pytamOGYN píše:"Rozdíl " nikdo nepozná ! Svíčka je jen svíčka !
Kdyby se dal svíčkami zlepšit výkon,udělal by to už výrobce ! Kecy o lepším zapalování,slouží jen k reklamě, a prodeji předraženého výrobkuJuraj87 píše:uvadzaju lepsie (rychlejsie) zapalenie zmesi a tym lepsi vykon, preto sa pytamOGYN píše:"Rozdíl " nikdo nepozná ! Svíčka je jen svíčka !
Stejný motor pojede jinak v rozlišných podmínkách ! My starší to známe z "fichtlů" 50ccm,kdy večer,nebo při dešti jel jako "drak" a v poledním vedru sotva lezlRichard555 píše:když jsem dal do svý Nubiry místo svíček BOSH Brisky DOR15LGS, poznala i manželka - neřidič, že motor je tižší a jakoby jde lehčeji a na volnoběh jen přede.....
spotřeba byla stejná, jen prostě to auto lépe zvládalo přechod do otáček, já mám ještě EURO 2 bez zbytečnejch kurvítek a tam je dost znát kolem 3800 ot. zkrácení sání a to v tom motoru bouchnou saze a jde do omezovače s pěkným zvukovým projevem
Ano je vyladeny tak ze nejde na svoje moznosti, 135koni predsa musim poznat, teraz uz trochu prehanam, len si myslim ze posledne euro normy znacne obmedzuju "kapacitu vykonu". A je naladeny tak, aby vydrzal aspon do konca zaruky !OGYN píše:Kdyby se dal svíčkami zlepšit výkon,udělal by to už výrobce ! Kecy o lepším zapalování,slouží jen k reklamě, a prodeji předraženého výrobkuJuraj87 píše:uvadzaju lepsie (rychlejsie) zapalenie zmesi a tym lepsi vykon, preto sa pytamOGYN píše:"Rozdíl " nikdo nepozná ! Svíčka je jen svíčka !Motor je z fabriky vyladěn na optimální výkon,v poměru životnost,výkon,emise .....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |