Flekatý lak
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Flekatý lak
Ivane, takze zadny clay nebo lestenka tomu nepomuze? To uz se toho nezbavim?
- Reklama
- LiberaleMiguel
- **
To je blbost, tohle nemá s novým lakem nic společného, ten kdyby zmoknul, tak to vypadá úplně jinak....
Chce to pořádnou chemii a dolů to jít musí.
Jaké to je na omak ? Hladké nebo to má strukturu ?
Chce to pořádnou chemii a dolů to jít musí.
Jaké to je na omak ? Hladké nebo to má strukturu ?
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- hrebineknaprodej
- *
Já ti poradím zavolej na toto číslo +420 777049900 pán ti poradí je to expert. Podle mně to jsou fleky s tvrdé vody, ale mohu se plést a jak ti neporadí on, tak ti dá číslo na jeho kolegu Matěje a ten ti klidně i opraví, nebo poradí.reprak píše:Ahoj,
již několik měsíců mám na laku autoa "černé fleky" (viz přiložené fotogafie) - vyskytují se kompletně na celém autě, vypadá to jak nějaké zaschlé dešťové kapky(?). Nedá se to umýt v myčce (wapkou) a ani při ručním mytí, dokonce ani ručním sušením mikrovláknem jsem se toho ani na kousku auta nezbavil. Máte s tím někdo zkušenosti? Předtím jsem měl auto se stříbrnou metalízou, na které jsem si nikdy ničeho takového nevšiml.
Děkuji za jakékoliv reakce
1,6 GDI AUTOMAT Cool Red Style 6,2 - 7,1
Moje Santa Fe má rovnaké fľaky na karosérii. Ak sa ti to podarí dať dole, informuj. Ďakujem
mx5/swiftsport/santafe/accent
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Matej Veprek ?hrebineknaprodej píše: kolegu Matěje a ten ti klidně i opraví, nebo poradí.
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- hrebineknaprodej
- *
Ano89majlo96 píše:Matej Veprek ?hrebineknaprodej píše: kolegu Matěje a ten ti klidně i opraví, nebo poradí.
1,6 GDI AUTOMAT Cool Red Style 6,2 - 7,1
Už si to vyřešil Co jsem tu četl prostě normal led Jako vždyreprak píše:Ivane, takze zadny clay nebo lestenka tomu nepomuze? To uz se toho nezbavim?
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)