Neco podobnyho jsme tu nedavno meli, ne?Hardcam píše:To byste se mili sakra pobavit o cene:)
http://www.kamennyobchod.cz/autoradio-s ... 820mp.html
Jaké rádio vybrat?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
To je jasny, prece nebudeme platit vic, nez musime...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Teda nechci delat reklamu, ale vse, co mam v aute mam od http://www.autoradiahifi.cz. Pan majitel je super clovek a na cene jsme se vzdycky domluvili. Zbozi se da objednat i pres net. Na krame ma vse, co je na netu + velky vyber dalkovych ovladani (pouzite).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Díky ještě jednou všem za podněty a náměty. Rádio už mám, nakonec jsem se rozhodl pro Panasonic CQ-C1303NE. Měl jsem proto několik důvodů:
1) manželce se líbil nejvíc
2) naprosto primitivní ovládání, celý systém lze pochopit za pár minut. V jednoduchosti vidím krásu.
3) přední AUX, takže to napojim na MDA a z SD karty se dá přehrávat
4) příjemné neagresivní podsvícení
5) perfektní čistý zvuk s možností naladit basy, výšky + přednastavený ekvalizér
6) velice citlivý na signál radia, chytím i stanice co jsem v daném místě s Pioneerem ve služebáku nechytl nebo jen špatně (ale to může být asi dáno i anténou, vysouvací je přeci jen věčí, nevim.
7)celkově nic v něm co bych nepotřeboval. Do auta se hodí víc
Objednal jsem ho přes Autohifi.cz, jejich přístup je perfektní. nejdřív jsem poslal mejl s dotazem, druhý den volali, vše jsme si vyjasnili, poradili mi ještě další věci co jsem potřeboval vědět, večer jsem to objednal a druhej den telefon jak mi to mají doručit, prý druhý den to můžu mít. Vyzvedl jsem si to v LBC osobně.
1) manželce se líbil nejvíc
2) naprosto primitivní ovládání, celý systém lze pochopit za pár minut. V jednoduchosti vidím krásu.
3) přední AUX, takže to napojim na MDA a z SD karty se dá přehrávat
4) příjemné neagresivní podsvícení
5) perfektní čistý zvuk s možností naladit basy, výšky + přednastavený ekvalizér
6) velice citlivý na signál radia, chytím i stanice co jsem v daném místě s Pioneerem ve služebáku nechytl nebo jen špatně (ale to může být asi dáno i anténou, vysouvací je přeci jen věčí, nevim.
7)celkově nic v něm co bych nepotřeboval. Do auta se hodí víc
Objednal jsem ho přes Autohifi.cz, jejich přístup je perfektní. nejdřív jsem poslal mejl s dotazem, druhý den volali, vše jsme si vyjasnili, poradili mi ještě další věci co jsem potřeboval vědět, večer jsem to objednal a druhej den telefon jak mi to mají doručit, prý druhý den to můžu mít. Vyzvedl jsem si to v LBC osobně.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Autorádio PIONEER
Tak toto autorádio mám ve svém novém ACCENTU a je docela SUPR!!!
http://www.auto-hifi-tuning.cz/store/go ... PioDEH30MP
http://www.auto-hifi-tuning.cz/store/go ... PioDEH30MP
Naposledy upravil(a) MEJZLIK dne 16 led 2007, 20:40, celkem upraveno 1 x.
-
- **
-
- **
dražší asi určitě bylo ale jinak ten systém bude vcelku stejnej ,jinak jsem to kupoval úplně steně přes ty samý stránky, mám ho rok a nemůžu si stěžovat. Je pravda že sériový repráky jsou celkem dost kaše podle mýho názoru , já mám teda totálně překopanou musiku (kabely,jiný repro,ozvučnění,vytlumení a tak) a nedá se to srovnat.
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika