Upřímně, reklamní politika
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
se mi poslední dobou taky příliš nezamlouvá
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Zrovna dnes jsem se dozvěděl, že i30 je nadauto
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
né, že by to nebylo dobré auto, samotnému se mi moc líbí a klidně bych si ho koupil, ale zbytečně takto provokují lidi. To bych taky mohl chodit po ulici a říkat, že já sem bůh a ostatní blbci...To je asi práce pana Vošického, z jehož obličeje bych si nejraději udělal terč na šipky a dle mého názoru tento pán
spíše škodí.
Ale samotné auto za výše napsané nemůže a já jsem zatím po roce a půl velmi spokojen. Krom horšího řazení jedničky, které si už ale sedlo, zatím žádný jiný problém nemám. Co se týká našich tankodromů, tak já mám v autě vždy absolutní klid a jen tak si pluju. To ale možná bude tím, že mám kola 16 205/60. Co jsem měl možnost se svést s i40 obutou na 17 kolech, tak ten rozdíl ve vnímání nerovností byl poměrně velký. Také jsem měl možnost řídit superb na 18, kde jsem cítil opravdu vše. Velká kola parádně vypadají, ale na naše cesty já osobně raději volím pohodlí
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Plavná atmosféra mi vyhovuje a na delších cestách necítím žádnou únavu, to je také podle mně hlavní zaměření i40.
Co se týká nedostatků, tak je třeba si uvědomit, že na fóru se většinou pozitivní dojmy nepíšou, ale většina lidí tu hledá nějaké řešení problému
také je potřeba si srovnat, kolik je zde přispěvovatelů a kolik i40 se měsíčně prodá (tuším, že kolem 60 kousků)
Jak jsem již psal, i40 bych asi za nic jiného nevyměnil, jsem zatím spokojen po všech stránkách. Design, je podle mě v této kategorii nejlepší (samozřejmě hodně subjektivní, ale od všech známých zatím pozitivní ohlasy). Tento víkend jsem byl na autoshow praha, tak jsem to tam tak procházel a zjistil, že se mi prostě současný design
libí nejvíc (jinak se mi také moc líbí infinity, lexus a maserati - no uvidíme, třeba se k nim také časem dopracuju
) Chápu, že někdo raději nějaký neutrální design, ale já jsem mladý člověk a nerad se nudím
Jinak na výstavě byl také nový Genesis - jedním slovem paráda!!! Kdybych na to měl, tak už ho mám v garáži, na živo vypadá skvělě, je to taková zvětšená i40 dovedená k dokonalosti
Ať neplkám jen o vzhledu, tak současná nabídka agregátů
je podle mého docela sázka na jistotu, opravdu jsem od nikoho neslyšel o problémech s motorem. Stačí se podívat jen na objem olejové náplně, je to taková blbost, ale zkuste si někdy vygooglit objem olejových náplní u jiných značek a zjistíte, že
to myslí se spolehlivostí motorů asi docela vážně. Co jsem našel tak 1,6 tdi má něco kolem 3,5 litru, 1,6 hdi to samé a když jsem koukal na 3,0 tdi tak to bylo myslím stejně jako u 1,7 crdi (5,3 litru). Ty hodnoty jsem měl někde přesně napsané, samozřejmě to teď nemůžu najít
Prostě s tou neomezenou zárukou asi nepotřebují problémy no. Jinak já mám slabší 85kw verzi a dlouhodobě jezdím za 5l/100km a to často jezdím po dálnicích, ale většinou dodržuji předpisy a snažím se jezdit plynule. Jinak jsem byl zatím v servisech v Kolíně (ještě s i10) a Pardubicích a u obou spokojenost
Ale v Kolíně vyšší ceny...