Poprosim o pripadnu radu ,
mam problem so zamkom na lav. dverach . Nejde zamykat ani odomykat .
V prilozenej foto je vidno ze zamok je pootoceny , ale nejde ani do prava ani lava .
Skusal som dlho a marne .
Zatial funfujem na pravych dverach , ale riesenie to nie je .
Skusal som odpojit baterku - co keby sa nieco resetovalo - nepomohlo .
Ako poslednu moznost mam servis , ale vzladom na to ze mam po zaruke , moc ma to nelaka .
Hladal so ci niekto nemal nieco podobne - nic som nenasiel.
Zamok sa da otvarat iba klucom nie na dialku .
Prajem peknu nedelu .
Zamok lave dvere I 20
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Reklama
Re: Zamok lave dvere I 20
No a jak si to udělal?
Skusit vrazit něco plochého a skusit pootočit do správné polohy?
A nebo se ti tam někdo chtěl dostat a teď jde o to zda je zámek OK a jenom vyskočenej a nebo je KO.
Pokud to nepůjde zlehka narovnat tak nejednoduší rozebrat a zámek zanést pořádnému zámečníkovy aby na něj mrknul.
Skusit vrazit něco plochého a skusit pootočit do správné polohy?
A nebo se ti tam někdo chtěl dostat a teď jde o to zda je zámek OK a jenom vyskočenej a nebo je KO.
Pokud to nepůjde zlehka narovnat tak nejednoduší rozebrat a zámek zanést pořádnému zámečníkovy aby na něj mrknul.
Ako sa vravi - sikovnym patri svet a ja som pri tom nebol.
Synak si odomkol nieco zobral z auta a chcel zamknut a zostalo to v polohe ako vidis .
Nejde to na ziadnu stranu pohnut zamkom .
Kazdopadne az pojdem prezut auto pochvalim sa mojim zazrakom a uvidim co mi povie - kutil na vselico .
Vkladam do neho nadej a tak drz palce .
Synak si odomkol nieco zobral z auta a chcel zamknut a zostalo to v polohe ako vidis .
Nejde to na ziadnu stranu pohnut zamkom .
Kazdopadne az pojdem prezut auto pochvalim sa mojim zazrakom a uvidim co mi povie - kutil na vselico .
Vkladam do neho nadej a tak drz palce .
Zůstala zaseknutá nějaká část uvnitř?
Jde tam klíč vložit - zasunout? Skusil bych to rozhejbat pokud tam klíč jde vložit, pokud je zaseklé nějaké stavítko.
Jinak normálně odšroubovat a odnést zámečníkovi - ten umí stavítka spravit normální mechanik s tím nehne pokud není zaseknuté nějaké táhlo uvnitř dveří.
Jde tam klíč vložit - zasunout? Skusil bych to rozhejbat pokud tam klíč jde vložit, pokud je zaseklé nějaké stavítko.
Jinak normálně odšroubovat a odnést zámečníkovi - ten umí stavítka spravit normální mechanik s tím nehne pokud není zaseknuté nějaké táhlo uvnitř dveří.