Nejdl není OK?Alf6 píše:Kdo doporuci servis v Plzni?
Já jsem s ním byl spokojenej i když Šmucler byl lepší.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nejdl není OK?Alf6 píše:Kdo doporuci servis v Plzni?
Zdravím,thornych píše:A co ASPEKTA ? Nevím jak servis, ale kupoval jsem tam auto a přístup byl perfektní !
Před garančkou jsem obvolal všechny servisy v Plzni (Šrámek, Aspekta, Běhounek) cenové nabídky byly všechny +- stejné Aspekta z toho vyšla o něco málo levněji, ale rozdíl byl v řádu stokorun. Dělalo se: olej + filtr, kabinový filtr, kontrola karoserie a další věci dle předepsaného rozsahu + nějaké drobnosti v záruce, auto bylo předáno umyté. Cena byla cca kolem 4.300,- CZK ale už nevím přesně. Olej dodávali oni. Vím, že někteří zdejší přispěvatelé dokázali pořídit garančky o dost levněji, ale v Plzni měly všechny servisy ceny opravdu +- stejné (možná už je to dnes jinak). Bohužel nemám časové možnosti jet s autem na garančku někam dál. Přístup přejímacího technika byl v pořádku (příjemný, vysvětlil co budou dělat...). Jako bonus od nich člověk dostane slevovou kartu na benzín od jejich čerpačky a drobný bonus na další prohlídky a díly.jendafo píše:zajic ; don.fernando :
Chlapi,nemohli byste napsat pár podrobností o vašich garančkách,ceny atd...
Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |