Chlapi veľmi si vážim každé vaše ďakujem. Je to super pocit, keď viem že som vám mohol urobiť radosť a o to viac, že tá radosť pretrváva. Veľmi som sa snažil urobiť modul ALT. 2 tak, aby fungoval minimálne tak dobre ako ALT. 1. Bolo to kompilované a s vašou pomocou sa mi podarilo dotiahnuť tento modul do 100% fungujúceho stavu. Urobiť modul ALT. 2 bola pre mňa veľká výzva. V laboratórnych podmienkach u mňa v obývačke

to bola "brnkačka", niečo iné bola prax vo vašich autách. Moc vám ďakujem za trpezlivosť a porozumenie v riešení problémov, ktoré si aplikovanie do praxe prinieslo. Dneska je modul plne funkčný a jeho finálna verzia je dokonalá. Pri výrobe modulov som sa snažil vybrať kvalitné komponenty a som veľmi rád, že vám všetkým moduly slúžia k vašej spokojnosti. Neviete si predsaviť aké to bolo ťažké vymyslieť a následne posunúť moduly do praxe. Na začiatku to bola pre mňa veľká neznáma, len som moc chcel. Asi už moc píšem, ale vaše neustále ďakovania vždy keď tu niečo napíšem prínášajú do môjho života takú nostalgiu..... neviam ako to presne opísať, proste som rád.
ĎAKUJEM!