Čau kluci,
koupil jsem si Lantru 1,6, 16v 1992
Jezdím i na LPG a Lantra jede jako vítr, na benzín to jezdí jen na 3 válce. Když mi došel plyn, musel jsem absolvovat delší jízdu na benzín a auto sláblo ještě více až jsem se domů musel nechat přitáhnout. Natankoval jsem plyn a auto zase jede jako vítr. Jinak mi to za studena nedrží volnoběh, co s tím mám podniknout. Na ranní starty potřebuji benzín, na plyn to nechytá. Poraďte!!!
Na LPG to jede a na benzín umírá - Pomooooc
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No jestli to jede na plyn jak z praku, tak bych premyslel o ucpanym palivovym filtru, nebo inspekci palivovyho cerpadla...
Co mam zkusenosti, tak plyn byl na zapaleni narocnejsi....
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jelo to stabylně jen na3 válce, myslel jsem že to bude nějáká ucpaná tryska, ale po té delší jízdě to chtělo chcípnout ůplně, nakonec mi klapal jen jeden válec a mám s toho pinckaFelotron píše:No jestli to jede na plyn jak z praku, tak bych premyslel o ucpanym palivovym filtru, nebo inspekci palivovyho cerpadla...
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Co to může stát?? cca. Když mi to klape už jen na jeden válec, tak to se nedá jezditHujer píše:Ahoj!
Nech si vymenit vstrikovace.Kdyz se jezdi dlouho a jen na plyn tak odejdou.Resil jsem to nekolikrat.Mozna skus nalit do nadrze cistic palivove soustavy a jezdi nakou dobu jen na benzin.Mozna se to uvolni.Jinak rada:Na 2 nadrze plynu vyjed 1/2 nadze benzinu.
Hujer
Novy nemaj cenu.Zajed nekam na vrakc.Dal bych jim max 2000.- za vsechny.Vyndej je a opis si 10 mistne cislo.Na 1.5,1.8 a 2.0 jsou jiny.jirkatravna píše:Co to může stát?? cca. Když mi to klape už jen na jeden válec, tak to se nedá jezditHujer píše:Ahoj!
Nech si vymenit vstrikovace.Kdyz se jezdi dlouho a jen na plyn tak odejdou.Resil jsem to nekolikrat.Mozna skus nalit do nadrze cistic palivove soustavy a jezdi nakou dobu jen na benzin.Mozna se to uvolni.Jinak rada:Na 2 nadrze plynu vyjed 1/2 nadze benzinu.
Hujer
Hujer