Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Medializacia je posledne co chcem urobit. Zatial to riesim oficialnou cestou a uvidime.forman píše:Teda to je neuvěřitelný co si vůbec někdo dovolí,odvést takovou prasečinu a ještě si za ní nechají zaplatit.Vůbec bych to nepřevzal.![]()
![]()
Otázka zní,co s tím dál?? Asi bych to zmedializoval.
Nemas az tak pravdu... Ale to by tvuj pravnik mel vedet. A ver mi vim o cem mluvim. Ted uz to resis dle NoZ. tak jsi mohl neprevzit a resit to okamzite.Mikro píše:Riesim to uz cez importera... takze by to nemal byt problem.
Dufam ze HYUNDAI ma na slovensku dobre zastupenie
Reklamacia sa tiez pripravuje.
Je uplne jedno ze som auto prevzal alebo nie pretoze fotky som urobil hned a dobre vedeli co mi davali.
Na reklamaciu mam narok vzdy. Je jedno ci ho prevezmem alebo nie.
uvidimebony píše:Nemas az tak pravdu... Ale to by tvuj pravnik mel vedet. A ver mi vim o cem mluvim. Ted uz to resis dle NoZ. tak jsi mohl neprevzit a resit to okamzite.Mikro píše:Riesim to uz cez importera... takze by to nemal byt problem.
Dufam ze HYUNDAI ma na slovensku dobre zastupenie
Reklamacia sa tiez pripravuje.
Je uplne jedno ze som auto prevzal alebo nie pretoze fotky som urobil hned a dobre vedeli co mi davali.
Na reklamaciu mam narok vzdy. Je jedno ci ho prevezmem alebo nie.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |