jsem členem teprve chvíli, avšak pochlubím se svým vozem, koupeným 10.11.2014
i30, 1.6 GDi Style, najeto aktuálně 2.300km.
Bohužel od začatku 2 problémy, které už zaplaťpánbůh vyřešeny
1. praskla hodinová pružina ve volantu - opraveno
2. pískal, resonoval nebo jak to popsat brzdový pedál (uvnitř vozidla, při pouštění brzd.pedálu) - vyřešeno, ale byla to anabáze. Auto bylo v servisu s touhle závadou 3x, nikdo nevěděl, jak to řešit, psali dokonce na Hyundai a nakonec to napíchli na nějaké sondy a odposlouchali ,,vadný posilovač brzd,,!!!! auto mělo najeto POUHÝCH 1.200km

Doufám, že teď bude auto sloužit pěknou řádku let ez problémů, proto si také kupujeme nové auta, že?
Jinak spokojenost, až na hodněkrát omílané:
- odhlučnění, které stojí za prd.
- režimy nastavení volantu mi přijdou tak trochu bez odezvy.
- PP - chybí mi tam funkce hodin, radia, eko řežim ukazuje jen přeřazení nahoru, nikoliv podřazení, digitální rychlost tempomatu a také pouze jeden směr výběru, když přejedete chtěnou nabídku, musíte se tím proklikat znovu, sice maličkost ,ale v aute za 400 bych to chtěl.
- řazení zpátečky a 2.rychl.stupně ještě nejde úplně optimálně, jakoby přez zuby, ale to si sedne.
- rádio svítí jinak, než display klimatizace (ano, je tam světelné čidlo, ale tohle není vychytaný.
- horší zpřevodování, 6ku to chce okolo 80 a při 130km/hod točí přes 3.000ot.
- čekal jsem trochu lepší zpracování interiéru, je tam pár věcí, které úplně nelícujou, na rádiu jsem našel ďůlek, což u nového auta nechápu (z výroby, to nešlo udělat promáčknutím), a asi 4 místa, kde plast vypadá ošoupaný nebo používaný.
Samozřejmě, toho si člověk všimne běhěm užívání běhěm prvního měsíce, při koupi NOVÉHO auta je člověk nadšen a emočně konsternovaný, navíc autp přebírá ve spěchu.