btw: ten náš Acce preklenul 10tis km bez problémov, čiže naďalej každému vrelo odporúčam !!!!!!
Moderátoři: Martun, Moderátoři
seriovo sa davaju na vsetky tie 14tky Pirellky 185/65 R14 - velmi slusne gumy. accent svieti v noci perfektne. smerovky ma neobvykle vysoko, takze ak da clovek smerovku, tak je vidno aj prednu aj bocnu a v spetnom zrkadle aj zadnu. myslel som, ze hmlovky budu chybat, ale staci dat svetla uplne na vozovku a je to parada. Sama chvala. Jedine co ma zatial hneva je cvrlikanie vyfuku na volnobeh, snad to odstrania. a spiatocku treba radit velmi pomaly a opatrne.David C3 píše: a maš seriové 14 nebo ma někdo na accentovy někdo 15 kola? myslím že na nich by se auto chovalo mnohem lépe.. a taky by mězajímalo jak accent v noci svití)
To je velmi tazko povedat. Teraz sa to uz snad pohne. Do SR maju dojst diesle na jar. A snad sa uz vsetko zlepsi a nebudem jediny na Accente noble whiteDavid C3 píše: jak dlouho se na accen ta čeka? i na SK? prodejce nedokazal říct![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |