to vis, lidi jsou nektery vazně divný, viz.lidi na parkovištích. Taky parkuju nekde mimo, protože to nesnáším .. kdyby si aspoň stoupli normálně, ale ne, oni Ti to zaparkujou k řidičovo straně a ještě tak, že absolutně nejde nastoupit. Samozřejmě vesničani(nic proti nikomu) jak vylejzaj, tak otevřou dveře hlava nehlava co nejvíc a ani jim nevadí, že se dveře zařazí o jiné auto. Kapitola sama pro sebe

Hele, jeli jsme na Špičák lyžovat a samozřejmě jak to sypou šterkem, tak jsem předjížděl v kopci transita a odletěli 2 kamínky a co myslíš, zrovna doprostřed mýho okna, takže tam mám 2 ďourky, který ale zatím řešit nebudu, i když je to dost vidět a leze mi to na nervy. Jsem typ člověka, kterej chce mít všechno dlouho jako nový a pořád něco pucuju, chodím kolem toho a každej škrábanec atd.mi vadí a musím na to pořád myslet :DDD.
Taky pokaždý když nastoupím a vystoupím mám mikro utěrku a přeleštuju, a co je úplná samozřejmost, žádná MYČKA, ale pěkna ruční mytí (houba, šampón s voskem a pak pěkně do sucha s jelenicí).
To máš taky s polokůží? Já bych rád akorát tu navi ještě a nechat dát ty senzory do barvy