Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Bude lepší počítej tak na rok...Juraj87 píše:ahojte, tak bol som aj ja s tymto problemom u nas va chlap mi hned objednal novu, ani to len nepozeral. Vypytal si cislo a ze mi bude volat ked pride. Uz je tomu tyzden a dnes sa aj tak stalo, zajtra si idem po novu
samozrejme bezplatne
som zvedavy ci bude lepsia.
No vymenili, staru si zobrali, hlavne ze idebony píše:Bude lepší počítej tak na rok...Juraj87 píše:ahojte, tak bol som aj ja s tymto problemom u nas va chlap mi hned objednal novu, ani to len nepozeral. Vypytal si cislo a ze mi bude volat ked pride. Uz je tomu tyzden a dnes sa aj tak stalo, zajtra si idem po novu
samozrejme bezplatne
som zvedavy ci bude lepsia.
Já jí měním bohužel co rok
nechápu, že se nad tím
nezamyslí a neudělají úpravy než to pořád měnit...
ahoj, mam tiez style vybavu a mam taku istu roletku. Neviem co ty myslis pod pojmom automaticka.vorlajz píše:juraj... ty máš tu automatickou roletku? že do ní jen drbneš a ona se sama navine? já mám výbavu Style a takovou roletku nemám...
jsem to teď vyfotil... myslel jsem, že je to standart od určité výbavy, ale takhle to vypadá, že je to jenom ve výbavě Premium...
Proč rukou podat hore...? Normálně zatlač rukou do roletky, tím se koncová část jemně zvedne, tím se roletka odjistí a sama se naroluje. Mám to tak jak je to na videu, a viděl jsem to tak ve všech i30, včetně té co má vorlajz.Juraj87 píše:ahoj, mam tiez style vybavu a mam taku istu roletku. Neviem co ty myslis pod pojmom automaticka.vorlajz píše:juraj... ty máš tu automatickou roletku? že do ní jen drbneš a ona se sama navine? já mám výbavu Style a takovou roletku nemám...
jsem to teď vyfotil... myslel jsem, že je to standart od určité výbavy, ale takhle to vypadá, že je to jenom ve výbavě Premium...
samozrejme ze ju musis rukou podat hore do tej drazky a ked ju pustis uz by to malo ist samo. Netusim ako
to ma i40 ale myslim ze tak isto.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |