Ahojte vsichni Santickari.Mam brutalni problem.Praskla mi v kufru zarovka osvetleni na strope.Tak jsem ji vymenil,ale nesviti mi vubec nic.Vsechno osvetleni ktere je na strope mi nesviti.Vymenil jsem vsechny zarovky a samozrejme i pojistky ale proste to porad nejde.Nevite nekdo co s tim?Uz to resim asi 3 tydny a zacinam bejt znacne nervni ze to porad nejde.Je to hlavne na prd kdyz jedu za tmy do prace i z prace a v aute nic nesviti tak nevim kde se co vali po aute a nemuzu po tme nasjit dalkovy od radia jako ze to dalkovy neni dulezity ale vadi mi ze to nefunguje.Do Hyundai servisu me hlavne neposilejte byl jsem tam jednou jeste kdyz jsem mel Lantru 1.8 GT a neumeji se chovat a lezou mi na nervy s jejich recma:Kdyz to mate rozbite tak si u nas kupte nove.Copak kradu nebo co?
Myslite ze by jste mi nekdo mohl poradit nebo nejak pomoct co s tim mam delat?
Budu Vam moc vdecny za kazdou radu.
Jinak preji Vam vsem Santickarum vasim rodinam,pribuznym a pratelum hezke a pohodove proziti vanocnich svatku v klidu a v pohode.
Prosim pomoc!PROBLEM s Elektrikou
Moderátoři: miooo, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Prosim pomoc!PROBLEM s Elektrikou
V garazi mam
Hyundai Santa Fe r.v.02 2.7 V6
Hyundai Santa Fe r.v.02 2.7 V6 motor 145KW
Hyundai Lantra 1.8GT 16v r.v.1995cca 120KW
Hyundai Lantra 1.6i 16v r.v.1995-motor Sonata 2.0i 16v 115KW
a par crosovych motorek,2 ctyrkoly 750ccm,1 rally auto.
Hyundai Santa Fe r.v.02 2.7 V6
Hyundai Santa Fe r.v.02 2.7 V6 motor 145KW
Hyundai Lantra 1.8GT 16v r.v.1995cca 120KW
Hyundai Lantra 1.6i 16v r.v.1995-motor Sonata 2.0i 16v 115KW
a par crosovych motorek,2 ctyrkoly 750ccm,1 rally auto.
- Reklama
Re: Prosim pomoc!PROBLEM s Elektrikou
zdravim,
ted řeším uplně stejnej problém. Vyndal jsem baterku a dal ji zpátky a najednou přestali fungovat všechny světla na stropě. Už víš čim to bylo u tebe??
ted řeším uplně stejnej problém. Vyndal jsem baterku a dal ji zpátky a najednou přestali fungovat všechny světla na stropě. Už víš čim to bylo u tebe??
Zkus oddělat kontakty z baterky,propojit je na chvíli a o5 zadělat.Některý auta takhle resetujou PC. Pak otočit klíčkem, zase pauza-načtení systému a teprve start.
Když ti někdo život ničí... usměj se ........................... a vem ho tyčí!
Santa Fe 2.0 16v 2WD
Santa Fe 2.0 16v 2WD
- Richard555
Já vím, že to nepatří sem a ani se nejedná o Hyundai, ale o Fabii 1 kterou jsem sehnal dceři, všechny pojistky jsou OK, červený světla ve dveřích svítí, ale vnitřní osvětlení včetně včetně čtecích lampiček je mrtvé..... žárovky OK, pojistky OK a ani prd..... dozvěděl jsem se že to řídí jakási komfortní jednotka a nějaké mikrospínače přímo v zámku..... bohužel doba, kdy se přes dveřní kontakty připojovala kostra a v lampičkách byl stálý plus a vše přežilo obvykle celý auto, na případnou poruchu v elektrice se šlo se žárovkou s dvěma dráty je asi nenávratně pryč
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
Richraarde,mam posit, že u zámku jsou mikrospínače a ty se časem zasviní a nechodí.Dávno tomu jsem to už řešil.Musíš do dveří a vyčistit nebo vyměnit. více na skodahome.cz.Hodně zdaru.
Když ti někdo život ničí... usměj se ........................... a vem ho tyčí!
Santa Fe 2.0 16v 2WD
Santa Fe 2.0 16v 2WD
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Určitě tam bude i elektronika, jelikož to svicení po zamknuti auta plynule zhasina, ale ke a co, nevím.
Hyundai Santa-Fe, 2.4, 16V, DOHC, 4WD, srtibrny