![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nicméně samotný fakt, že to jsou placené mapy a v lednu 2015 vydají verzi Q3/2013 je naprosto tristní!
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Blanka už tam sice je, ale Jinočanská spojka (jak už tady padlo) chybí.
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
To je prostě neskutečná ostuda....
Moderátor: Moderátoři
Jojo, je to katastrofa, ty mapy by si zasloužili spise atribut Historie.janmaly píše:Hotovo. Aktualizováno! Všechno v pohodě. Než jsem dojel z Vinohrad na Smíchov bylo nakopírováno.![]()
Nicméně samotný fakt, že to jsou placené mapy a v lednu 2015 vydají verzi Q3/2013 je naprosto tristní!![]()
![]()
![]()
Blanka už tam sice je, ale Jinočanská spojka (jak už tady padlo) chybí.![]()
To je prostě neskutečná ostuda....
Tak to jsi mě docela šokoval. U takové prémiovky jsem čekal, že vše funguje "normálně". Ono by se to snad dalo i všechno omluvit kdyby ty updaty byly zadarmo a navigace by nestála +10-15tis (v případě BMW tak min +40tis).condor píše: ...Ale znamy ma novou X5 model 2014 a mel tam stejne blbe mapy jako my,
Skús napísať ako prebehla inštalácia/kopírovanie nových máp. Možno si niekde urobil chybu.jarry.p píše:Tak jsem nahrál nový FW a mapy. Vše funguje až na navigaci.
jarry.p píše:
PS. Uživatel Robertbulko má ve verzi označení softwaru 'VF', ale já tam mám 'GD'. Znamená to něco?
Díky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |