Senzor řízení topení a chlazení

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Odpovědět
ladinek

Senzor řízení topení a chlazení

Příspěvek od ladinek »

v manuálu ix20 je poznámka 4/91-na přistrojové desce je uprostřed senzor řizení topeni chlazení-co má za účel nikde nenajdu, nebo jsem to přehlédl- pouze někdy, asi když topení zapnu-zde bliká asi senzor i několik hodin i když auto není používáno-v prodejně mně řekli-je to alarm, který po několika hodinách signal vypne-to se mně nezdá, i když vidět blikání je jen z venku nikoliv od řidiče-upozornuje to na něco? díky za radu.
Reklama

frawd
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Senzor řízení topení a chlazení

Příspěvek od frawd »

Neviem či to napíšem dobre, ale je to teplotné čidlo, pomocou ktorého automatická klíma reguluje teplotu, smer a intenzitu prúdenia vzduchu do kabíny. Manuálna klíma tento senzor nemá. Blikajúca dióda je signalizácia imobilizéra. So senzorom nemá nič spoločné.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
ladinek

Re: Senzor řízení topení a chlazení

Příspěvek od ladinek »

díky za odpověd-ale není mně jasné-když imobilizer-kdy bliká a kdy ne a proč-třeba v mém případě se to stalo jenom jednou-blikalo to cca 6 hod.a to při jizdě a i po ní- pak zhasl a od teto doby nic- vozidlo zamknu odemknu dálkovým ovládačem- a žádné blikání- tak ted čekám-kdy a v jakém případě začne blikat-jestli to není způsobeno spinačem centrálního zamykání na palubní desce, které není s dalk.vypínáním kontabilní.Jinak díky za názor.
Odpovědět

Zpět na „ix20“