Zmena motoroveho oleje
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Zmena motoroveho oleje
Olej co mají v Mountfieldu mají i v Tescu
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Od zitrka v Lidlu opet akce pro motoristy. Např: pojizdny hydraulicky zvedak - tisickrat lepsi nez ten zvedak dodavany vyrobcem v zakladni vybave a mimo dalších věci i stojan na pneu - ten mam osobne
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V Lidlu začínají mít víc spotřebních věcí než rohlíků .
Olej mám v zásobě ještě z dřívější akce.Vlastně i nabíječku od nich používám k plné spokojenosti už několik roků.Ten stojan asi není špatná věc-pneu dávám na ležato na sebe.Stojan by asi bylo lepší řešení .
Ty hlídáš jejich nabídku za nás,tak nám nic neunikne .
Olej mám v zásobě ještě z dřívější akce.Vlastně i nabíječku od nich používám k plné spokojenosti už několik roků.Ten stojan asi není špatná věc-pneu dávám na ležato na sebe.Stojan by asi bylo lepší řešení .
Ty hlídáš jejich nabídku za nás,tak nám nic neunikne .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Mozna by se mel tento topic přejmenovat
Nabijecku mam taky. Nez jsem si ji koupil, tak ji na forech hodne chvalily. Proto sem si ji taky koupil. Stojan na pneu je rozhodne lepsi nez ten z Obi. Ten z Lidlu je kvalitněji vyroben + je levnejsi + dostanes ještě věci navíc( merak opotrebeni pneu, plachtu na zakryti stojanu, atd.)
Nabijecku mam taky. Nez jsem si ji koupil, tak ji na forech hodne chvalily. Proto sem si ji taky koupil. Stojan na pneu je rozhodne lepsi nez ten z Obi. Ten z Lidlu je kvalitněji vyroben + je levnejsi + dostanes ještě věci navíc( merak opotrebeni pneu, plachtu na zakryti stojanu, atd.)