Výměny a opravy v záruce
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Výměny a opravy v záruce
Ahoj, tak tu dávám nějaké malé informace o opravě mojí i20tky...Bohužel jsem měl s mojí i20tkou trochu trápení... když se měnily kola všiml jsem si, že mi kape olej z převodovky nebylo to moc, ale to nové auto po roce jezdění dělat asi nemá... vrzala mi sedačka řidiče a navíc ještě mi něco drnčelo při 2 500otáček v palubovce bohužel v zimě nesnesytelné drnčení a aby toho nebylo málo při brzdění jsem cítil vibrace do vozu trochu dost problémů najednou. Už jsem to nevydržel a dojel jsem k Auto Dorda Česká Lípa. Nemůžu si na nic stěžovat solidní jako při prodeji prostě doporučuji. Tedy objednali mě já si řekl o zapůjčení auta a bylo. V pondělí jsem auto dával do servisu a dostal jsem i30cw. Nejezdí se s ní špatně No dnes ráno jsem měl hotovo verdikt? Sedačka rozebraná a promazaná konečně nevrže, palubní deska sundaná a nějaký plast se tam ulomil tak mi ho vyměnili, převodovka rozebraná (prý divné těsnění) vyměněno a brzdové kotouče zbroušeny (Až budu měnit dám tam pořádný ne made in korea takže zatím musím zaťukat, že jsem s opravou spokojen. Akorát sám jsem si musel umýt auto, aby se necejtilo jako zneužitý takže zatím spokojenost a uvidím co se bude dít dál snad to byla poslední věc co jsem na tomhle autě do těch 5ti let opravoval.... jinak jsem si polepšil o polep střechy takže krása...
teď : Hyundai i20, od 2.5.2011, 1.2 kappa, zelená metalíza, 40 000+km (zatím spokojenost ;-))
bývalo: Fiat Punto 1. generace (2009-2011) cca 33 000km; black
- Reklama
No tak to se pánové v servisu docela pochlapili.
Jinde by tě s klidem odkázali směr řiť, že jsou to vlastnosti vozidla.
Jinde by tě s klidem odkázali směr řiť, že jsou to vlastnosti vozidla.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je co?bartiik18 píše:jinak jsem si polepšil o polep střechy
Jinak servisy prostě stojí na lidech... Měli jsme ve firmě Fóbie z Auto Jarov, přístup servisu velmi slušný, auto po servisu umyté, faktura vysvětlena, když se člověk objednal na čas na výměnu pneu, tak za 20 minut odjížděl...
Pak se tam s nimi pohádal blbeček, co dělal ekonoma, ruce i nohy měl levý, takže zkurvil motor, ale hrál si na velkýho šéfa a házel to na ně... Zařídil servis v Porsche Smíchov... Něco neskutečnýho, mechanik se nestyděl sednout si na sedačku v zasranejch montérkách (v Auto Jarov dávali na sedačku igelit i přejímací technici v bílých košilích a černých kalhotách), když se člověk objednal na sedmou na přezutí, tak mu řekli, ať si přijde pro auto v deset, o nějakém mytí při servisu samozřejmě ani řeči, ve faktuře aby se prase vyznalo...
Po 2 letech jsme se vraceli zase na Jarov...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
Maji tam dobry pristup k lidem a vse mi zpravili sice po jezdeni jsem zjistil ze sedacka trochu vrze ale neni to extrem jako predti. tak jsem rad ze to takhle dopadlo. no auto dela servis proste teda pokud tam musite bohuzel ja doufam ze se tam objevim az na vymenu oleje
teď : Hyundai i20, od 2.5.2011, 1.2 kappa, zelená metalíza, 40 000+km (zatím spokojenost ;-))
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Při opravě laku 5tých dveří jsem v rámci záruky v servisu nahlásil popraskanou manžetu řadící páky, sluneční clony a polepy B sloupků na předních dveřích. U řidiče byl polep zkrabatělý od toho jak se smršťoval a na spolujezdcově straně byl polep prasklý na hraně a koukala barva.
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak v rámci garance vyměněn kožený volant a chromová vnitřní klička otevíraní ve dveřích řidiče.
Volant mi začal vykazovat známky olupování, kdy ho začaly opouštět takové drobné šupinky. Na vnitřní kličce se zase rozlezlo to chromové obalení a člověk tak byl na prstech neustále poškrábaný.
Dále čekám na výměnu řízení a uložení horních tlumičů.
Volant mi začal vykazovat známky olupování, kdy ho začaly opouštět takové drobné šupinky. Na vnitřní kličce se zase rozlezlo to chromové obalení a člověk tak byl na prstech neustále poškrábaný.
Dále čekám na výměnu řízení a uložení horních tlumičů.
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
Co mas s riadenim a s ulozenim tlmicov?
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Když dávám plný pravý rejd, tak na konci slyším klepnutí,bouchnutí a zároveň se to přenese i do volantu, takže to klepnutí i cítím. V Kreansu říkali něco o hřebenu řízení. Bohužel než došel náhradní díl, tak zrušili Kreansu dealerství. V AutoBEk v Ústí nad Labem při garančce zkusili dotáhnout nějakou manžetu a měl jsem se ozvat zda to pomohlo. Nic. Tak při garanční výměně volantu a kličky se na to v Ústí zřejmě podívali blíže a vymění mi řízení (zřejmě ten hřeben) a horní uložení tlumičů. Včera akorát volali, že už mají díl toho řízení, tak jsem se připomněl, že ještě to uložení tlumičů a odpověd byla, že je to v jednom kusu. Nejsem mechanik, takže jsem to jenom laicky přetlumočil.
Do toho se ještě vyskytl problém asi s potenciometrem osvětlení a znovu rez pod lakem na pátých dveří.
Do toho se ještě vyskytl problém asi s potenciometrem osvětlení a znovu rez pod lakem na pátých dveří.