![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 23&start=0
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ahoj, jen pro info ze zvědavosti. Prodáváš to jen proto, že již má hodně nalítané? nebo jsi měl nějaké problémy s vozem. Ještě by mne zajimalo: deaktivace airbagu spolujezdce. Ty ji opravdu máš? protože moje style ji nemá, tedy aspoň jsem na ni nenarazil na místě spolujezdce na přístrojové desce. Jak to tedy máš ty?Danda141 píše:Zdravím všechny fandy Elantry 2011 jako jeden z pyšných vlastníků tohoto vozu, který však bude v brzké době nucen svěřit svého miláčka do rukou nového majitele. Pokud by někdo z Vašeho okolí chtěl rozšířit řady spokojených majitelů tohoto líbivého modelu, právě jsem vložil do fóra "inzerce/prodám/auta" inzerát na prodej mojí Elantry 1.6i Style-Luxury.
Opravte ma ak sa mýlim, ale Elantra ma bezúdržbovú rozvodovú reťaz. A v rozpise servisných prác nie je nič ohľadom rozvodov. Tak načo boli urobené rozvody ?Danda141 píše:Auto prodávám protože ho už nebudu potřebovat a aby stálo před domem bez užitku je zbytečné. Jinak motor běží jak má a vše funguje zcela bez problémů. Na autě byste těch 100.000 km vůbec nepoznali. V 98.000km byly udělány rozvody...jinak jen běžná údržba.
K té deaktivaci airbagu popravdě teď nevím, musím se podívat přímo v autě. Ale v popisu výbavy ta deaktivace uvedená byla, proto jsem to do inzerátu napsal.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |