Zdravim,
chtel bych se zeptat, zda nemate nekdo podobne zkusenosti?
Mam i30cw combi (1,6, 93kw, r.v. 2009), ktery jsem koupil v 6/2014.
Posledni dobou mi pri rozjezdu cuka, jako bych zacatecnik. Dela to i manzelce.
Na volnobeh se mu houpaji otacky, jak za studena tak i kdyz je ohraty a nekdy pri razeni zabira plyn pomaleji. Slapnu na pedal a az po chvili zabere.
Cim by to mohlo byt?
Diky za rady
cukani pri rozjezdu a houpave otacky
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
- Reklama
- zubmachine
- *
- Kontaktovat uživatele:
cukani pri rozjezdu a houpave otacky
1.4ka mala tento problem, ze pri studenom starte sa motol niekedy zacal dusit a chcel skapat. Zaroven auto strasne cukalo. Skus ist do servisu, pravdepodobne len prehraju software a bude vsetko ok
i40cw 1.7crdi 7dct.. 75000km
i30cw 1.6vvti classic.. predane
1.3i/62.5Kw - 60500km - Predane....
i30cw 1.6vvti classic.. predane
1.3i/62.5Kw - 60500km - Predane....
Re: cukani pri rozjezdu a houpave otacky
A kolik cca stoji prehrati softwaru? Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Už jsem to popisoval - když v autorizáku tvrdíš, že existuje nový soft (i30 1.4), tak ti řeknou, že to není pravda.
Když jim dáš 650 Kč /oficiálně účtována hodina "napojení na diagnostiku"/, tak získáš nový soft, o kterém jsi věděl a o němž ti oni lhali, že není.
Mám prinstscreen, jsou tam po dokončení flashování uvedena písmena revize softu "před" a "po".
Když jim dáš 650 Kč /oficiálně účtována hodina "napojení na diagnostiku"/, tak získáš nový soft, o kterém jsi věděl a o němž ti oni lhali, že není.
Mám prinstscreen, jsou tam po dokončení flashování uvedena písmena revize softu "před" a "po".
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
-
to snad ani nemuže být pravda z tim servisem ? nebo to je takhel dělaji ?
I20 Active T-GDI 88kw 2016
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
--------------------------------------------------------------
Nepřeji si aby na moje příspěvky reagoval Mirus30 !!!
a Axel.Foley ! Vendelín ! only_one ! a slabostka!!!!
Se vsaď.
Protože jsou na mě jinak fakt hodní (např. levné origo filtry), tak nebudu jmenovat.
Ten printscreen mám, kdybych jezdil na Hyu srazy, můžem se u něj pobavit.
Protože jsou na mě jinak fakt hodní (např. levné origo filtry), tak nebudu jmenovat.
Ten printscreen mám, kdybych jezdil na Hyu srazy, můžem se u něj pobavit.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
má 1,6tku...o sw na 1,4ku se ví, nemyslím, že by pro silnější motorizaci byl nový soft k dispozici...nebo se mýlím?
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D