Hladinu oleje mám na samé hranici vrchní rysky nebo spíš nad ní. Technik mi tvrdí,že je to tak z výroby a že je to normální. Je? myslím,že ne...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak kde je? Nad ní nebo na ní?jarykos píše: Hladinu oleje mám na samé hranici vrchní rysky nebo spíš nad ní.
Rad ctu 0;) ze me si delal prodejce srandu kdyz jsem se ptal na olej nerozimnel otazce. Hold ja byl zvykli ze skodovky vozit olej. Pred tim jsem mel Forda pres 200k km a mezi vymenou bral cca 2-3dcl.idam.i píše:Zajtra prekročím 90.000km a zatial som nedolieval ani raz.
No,to je auto.90t.km bez výměny a olej stále u vrchní rysky,že?idam.i píše:Zajtra prekročím 90.000km a zatial som nedolieval ani raz.
Zatím jsem měnil po 30 000km. Auto jsem kupoval jako ojeté a mělo najeto 29 000km, takže jsem zatím stihnul jednu výměnu. Jelikož najedu cca 30 000km za rok, tak výměna probíhá jednou ročně. Možná až budu mít přes 100 000km začnu měnit po 20 000km, ale na to si ještě přes rok počkámidam.i píše:Pripájam sa k Martinsp.Ten pokles nie je dramatický.Vážne meníš olej po 30.000km ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |