kde najdu palivovy filrt? hyundai coupe RD 1.6 16v 85kw 1998
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
kde najdu palivovy filrt? hyundai coupe RD 1.6 16v 85kw 1998
Cau lidi,prosim vas o radu,kde najdu palivovy filtr? Auto mi nechce startovat chytne jenom po roztlaceni a sem tam vynecha motor tak na sekundu a po vynechani nemuzu ani za boha nastartovat,takze si myslim ze mam ucpany palivovy filtr,aspon doufam teda dik za ochotu
- Reklama
Re: kde najdu palivovy filrt? hyundai coupe RD 1.6 16v 85kw
Nevím, ale nebude někde u nádrže či součástí palivového čerpadla?
Třeba jít po trubce někde bude
Jinak nebude bordel v nádrži a neucpává se nasávání palivového čerpadla či zda neblbne palivové čerpadlo.
Co rozpojit někde u motoru palivovou hadici a zapnout klíček zda začne palivo vytékat (do kanistru co tam dáš).
Třeba jít po trubce někde bude
Jinak nebude bordel v nádrži a neucpává se nasávání palivového čerpadla či zda neblbne palivové čerpadlo.
Co rozpojit někde u motoru palivovou hadici a zapnout klíček zda začne palivo vytékat (do kanistru co tam dáš).
Hledam bych v nádrži či v motorovém prostoru na přepážce s kabinou.
Ale toto bych spíš viděl na čidlo klikovky.
Ale toto bych spíš viděl na čidlo klikovky.
.........
V motorovém prostoru na straně řidiče.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Palivovy filtr vymenen,svicky taky,ale porad to blbne..Mam tedka delanou novou spojku a nekdy pri rozjezdu mi to chcipne (nova spojka ) a pak uz nenastartuju az po roztlaceni..nemuze byt v haji zapalovaci civka? Jeste do nedavna to startovalo nadherne na drc i v mrazech.
Takze to cukani pri rojezdu nema vliv tedka uz to nestartuje vubec jenom to točí naprazdno ..pokazde jak vypnu motor tak konec,jedine co pomuze je roztlacit.
No tak potom to čidlo na klikovce co tu psaly.
Jinak co napíše diagnostika za závadu? Jinak se asi nehneš měnit součástky stylem pokus omyl je blbost.
Jinak co napíše diagnostika za závadu? Jinak se asi nehneš měnit součástky stylem pokus omyl je blbost.
Diagnostika mi fungovalo jen origo ze servisu, kdyby jsi náhodou scháněl, tak ty čínské nejedou. Jinak asi opravdu nějaké to čidlo.
Zitra to jde do servisu tak se uvydi co povi diagnostika.Ale stejne vsazim bud to na cidlo teploty pac za studena chyta a po zahrati ani ranu,nebo to cidlo klikovky,popripade zapalovaci civka
Dik moc za rady a za ochotu chlapi bylo to,to cidlo teploty,oprava za 350 tak jsem nejvic rad..takze kdyz nechyta za tepla tak nejdriv menit cidlo teploty!!
Kdyby jsi napsal ze začátku, že za studena chytne a po zahřátí chcípne, tak bychom ti poradili hned, že to bylo čidlo teploty. Měl jsem úplně stejný problém.