Nepochopil - pouze říká, že kupovat produkt JEN PROTO, že je lokální je blbost. A má pravdu, řídit se při výběru auta "lokálností" je prostě hloupost. Argument "koupil jsem Škodovku, protože je česká" je nebetyčná kravina. Pokud mi někdo řekne, že si koupil úplně stejnou Škodovku proto, že se mu líbí, že mu vyhovuje, že dostal dobrou cenu - není důvod takové rozhodnutí zpochybňovat.
Frawd volil v dané kategorii - Venga a ix20 mají ceny velice podobné, rozdíly cen vytvářejí jinak poskládané výbavy. A protože lokálnost nemá jako rozhodovací prvek relevanci, neřídil se jím a na základě analýzy svých potřeb zvolil ix20, i když jako Slovák by při lokálnosti volil Vengu.
Smysl nákupu ojetého BMW je otázka priorit. Já bych si jej taky nekoupil, protože se mi jednak aktuální BMW nelíbí, jednak bych prostě neutáhl jeho údržbu. Ale kdyby to měl být rovnou youngtimer jako E34, tak to by bylo jiné, to bych do toho penízky sypal, to by nebylo na běžné ježdění, ale na mazlení. Kór kdyby to chtěla být 540i
. Ale na sídliště mezi paneláky takové auto nepatří.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate