tomas.mc píše:Tak mám za sebou 1.garančku v Brně u Pokorného za 1854 kč +vlastní olej, bez geometrie Super přístup, dobrá domluva, mohu doporučit.
Dobrá cena, tak by měla být všude, kde se nejedná o zloděje. Co si účtují, co stejně nedělají. Je tomu týden, co měl kamarád i30 v servise, nechal si tam na moje doporučení kamerku a světe div se, na faktuře bylo všechno ale dělala se pouze výměna oleje, a potom asi 3x okružní jízda kolem auta. Tak to si myslím, že za 1.854,- je s vlastním olejem je to až moc...
Je to vše o lidech, já jsem na první garančku obeslal emailem 6 servisu, dva se ani neobtěžovali odepsat, dva arogance jako čert a nemožnost vlastního oleje, tak jsem je poslal k šípku. A dva mi řekli, že cena bude od - do zbytek se řešilo na místě a přístup byl super, toto se měnit nebude vzhledem k nájezdu, geometrie se udělá náměr a podle toho se bude dělat nebo nebude, to stejné s filtrem. Sám servisák mi řekl, proč by měnil něco co není ani z části opotřebeno... a já mu dal jen za pravdu. Potom je servis, který si naúčtuje všechno, bez použití mozku a neprovede nic krom výměny oleje a čeká, na v*** majitele, který zaplatí a odjede.