Tomikp píše:ivan píše:Tomikp ten Tvůj podpis dole je fakt dobrej!!
Viz:
Nesnášim když se zatluče dobrej nápad jenom proto že to někomu přidělá trochu práce nebo z ješitnosti.
Však jo a za tim si taky stojim. Ale vyjádřit názor snad můžu. Jestli to bereš jako potlačování rozvoje, škoda. Původně tady padl názor že je špatně že vzniklo další forum. Ja řikám že to špatně neni, naopak. Třebas právě proto, že vznikne přetlačování a povede to k novým nápadům na zlepšení a ne ke fňukání že je tu někdo druhý. Ja osobně se u nich registrovat nebudu, tady jsem si zvykl. Ale chybí mi tu třeba on-line chat, nebo přehledný sumář odkazů na užitečné stránky rozdělený do kategorií aby se člověk furt nemusel vrtat příspěvkama když něco shání a našlo by se možná další. Nápadům se meze nekladou a zdravá rivalita nikdy neni na škodu. Ať se ukáže kdo je lepší.

Nezlob se,ale musím se smát,protože tak trošičku s tebou nesouhlasím,ale jen z malinký časti!!
To co jsi napsal beru vše,ale o rozdělování kategorií a dalších podobných věcech,to prostě skončilo fiaskem

Bohužel!!
P.s Taky jsem měl plno nápadů a elánu,ale už mě to dávno přešlo a zatím to vypadá,že to vyhovuje i ostatním,tak se radši podřídím,protože ne za každou cenu něco vnucovat ostaním se nevyplácí,když to nechtějí a dohadovat nebo se hádat nehodlám,zažil jsem tady svý a jsem rád,že to tu probíhá v klídku!!

Něky to tu bývá fakt drsný

,zkus se jen tak podívat na starší témata a popřemýšlej nad tím!! Toť můj jen malinkej názor!!