ad.vyjednávání... plně s tím souhlasím... já měl slevu 57 tis. to je myslím dobrý...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Já měl na levnějším autě 80, tak ti nevím...vorlajz píše:kluci... co máte dneska k objedu?
ad.vyjednávání... plně s tím souhlasím... já měl slevu 57 tis. to je myslím dobrý...
to nevim, soused se po vyzkouseni meho korejskeho krapu rozhodl poridit si ten samy a dneska si pred dum privezl predfaceliftovou 1.6 GDI Weekend 2014 stribrna za 344 tisic, sleva tedy cca 80...Elixir píše:U nas bola zlava 50 tis. + pripravenie vozu a povinna vybava (to asi davaju kazdemu).
Obvolal som par predajcov a toto bolo max co mi ponukli. Ale kupovali sme auto ako jedno z poslednych pred FL (4/2015). Udajne na sklade boli uz len 3 strieborne a 3 ice blue vo weekende takze bolo treba sa rozhodnut rychlo. Mozno by sa dala vyjednat aj lepsia zlava ale tyzden vahania mohlo znamenat aj to, ze by bolo vypredane a po FL ceny su uplne niekde inde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |