http://m.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Budiž tvůj příspěvek varováním všem kteří si myslí že s LPG něco ušetří!!!Gagy píše:teď na čtvrté garančce mi zjistili stejný problém s ventily.Najeto na LPG cca 36 000 km.Už to podle mě čekali,protože já jsem žádný problém s vozem nezaznamenal.Jsem z celé situace poněkud rozčarovaný a přemýšlím co s tím.Nechal jsem namontovat "origo" LPG,aby jsem se vyhnuli problémům a teď vlastně zjišťuji ,že pokud budu dál jezdit na LPG zničím motor.Člověk investuje nemalé peníze,aby ušetřil a nakonec asi jen prodělá.Co mě vadí,že před montáží nebylo žádné varování.Pokud udělal Hyundai chybu a schválil k montáži něco,co poškozuje vozidlo,měl by za to nést odpovědnost.Pokud by to tady někdo dokázal dát dohromady k žalobě bych se přidal.
robile, prosím dojdi se spláchnout, díky mocrobil píše:Budiž tvůj příspěvek varováním všem kteří si myslí že s LPG něco ušetří!!!Gagy píše:teď na čtvrté garančce mi zjistili stejný problém s ventily.Najeto na LPG cca 36 000 km.Už to podle mě čekali.....Nechal jsem namontovat "origo" LPG,aby jsem se vyhnuli problémům a teď vlastně zjišťuji ,že pokud budu dál jezdit na LPG zničím motor.Člověk investuje nemalé peníze,aby ušetřil a nakonec asi jen prodělá...Pokud udělal Hyundai chybu a schválil k montáži něco,co poškozuje vozidlo,měl by za to nést odpovědnost.
ty seš fakt učebnicovej příklad, čekal jsem nějaký argumenty a ty , protože nemáš žádnou relevantní odpověď sem hodíš tydle zvratkyrobil píše:Učebnicový příklad.Jeden povídal proto to tak musí být.
Dej si tam těch smajlíku třeba deset jestli se ti uleví!Ale počítat neumíš nebo počítáš jen co se ti hodí!mmv píše:ty seš fakt učebnicovej příklad, čekal jsem nějaký argumenty a ty , protože nemáš žádnou relevantní odpověď sem hodíš tydle zvratkyrobil píše:Učebnicový příklad.Jeden povídal proto to tak musí být.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |